CES2022 – Bluetooth fülest tervezett a Mark Levinson

A Mark Levinson első vezeték nélküli fejhallgatója az az audiofilek számára igyekszik kényelmes, stílusos hallgatási élményt biztosítani.

A No.5909 (999 USD) jelzéssel ellátott készülék a gyártó ígérete szerint vezetékek nélkül is referencia szintet súroló hangélményt szavatol. A készülék berillium bevonatú negyven milliméteres átalakítókat kapott, amiket a Harman Curve specifikációja szerint hangoltak. A váz eloxált alumíniumból készült, a fülkagylók metál festést kaptak, a leválasztható fülpárnák bőrből készültek. A fejhallgató a 24-bit/192 kHz felbontású állományokat is precízen és pontosan képes megszólaltatni, támogatja az LDAC és AAC kodekeket, illetve az adaptív aptX Bluetooth szabványt.

A három fokozatban állítható ANC rugalmasan igazodik a kül- és beltéri használathoz, a négy mikrofont dolgoztató Smart Wind Adaption funkció pedig a hívások tisztaságáért felel. Vezetékes módhoz USB-C és 3.5 milliméteres konnektorok állnak rendelkezésre, az elforgatható fülkagylók pedig az utaztatást könnyítik meg. A beépített akkumulátor a gyári mérések szerint harminc órát bír töltés nélkül, bekapcsolt zajszűrés mellett.

Forrás: www.marklevinson.com