CES2022 – Integrálják a SmartThings technológiát

A Samsung technológiája hozzájárul a csatlakoztatott életmód és az IoT jövőjéhez. A SmartThings Hub szoftver hamarosan elérhetővé válik egyes Samsung Smart tévéken és monitorokon.

A felhasználók minden eddiginél szívesebben használnak csatlakoztatott megoldásokat az otthonaikban. A szektor jelentős növekedésen megy keresztül, a felhasználók pedig egyre inkább a könnyen használható eszközöket és az azok közötti átjárhatóságot keresik. „A felhasználók korábban mindig erre a célra kialakított központi egységekhez csatlakoztatták az eszközeiket” – mondta el Mark Benson, a Samsung SmartThings termék- és mérnöki csapatának vezetője. – „A SmartThings Hub technológia integrálásával megkönnyítjük a belépést és egyszerűsítjük a teljes folyamatot.”

A SmartThings Hub integrációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a különféle okosotthon kommunikációs protokollokkal a legtöbbet hozzák ki a Samsung készülékeikből. A beépített szoftver a Matter (okosotthon platform) mellett a WiFi vagy Ethernet kapcsolatot is támogatja, így az okoseszközök széles körével képes kommunikálni. Az opcionálisan elérhető USB kiegészítővel pedig a Zigbee eszközök is csatlakoztathatók a rendszerre.

Forrás: www.news.samsung.com