CES2022 – Stílusos mindenest villantott a Technics

A Technics Premium C600 széria legújabb tagja, hivatalos nevén hálózatképes CD rádióerősítő többek között a közelmúltban megjelent SB-C600 hangrendszer kiszolgálására született.

A TECHNICS SA-C600 Compact Network CD Receiver olyan rendszerkomponens, amely a fizikai adathordozók lejátszása mellett az egyre népszerűbb, digitálisan tárolt állományok elérésében is jeleskedik. A felültöltős CD mechanizmus a gyári és írott korongokat is elfogadja, van beépített DAB/FM rádió, természetesen az internetes rádiók is elérhetők és lemezjátszók társítására is lehetőség van. A rendszer közvetlen Spotify, TIDAL, Deezer, Amazon Music hozzáférést biztosít, a Chromecast a multi-room integrációt is lehetővé teszi, adott a vezetékmentes AirPlay2 kapcsolat és az MQA dekódolás is megoldott. A készülék optikai bemeneten (forrásjelre azonnal bekapcsol) keresztül tévékhez is csatlakoztatható.

A készülék JENO motorra támasztott digitális erősítőt kapott, ami csatornánként 60W (4 ohm) teljesítményt szavatol. Az alacsony zajszintű tápellátás halk üzemeltetést tesz lehetővé, az egyedi Space Tune hangolás révén a hangélmény mindig a környezeti jellemzőkhöz igazítható. Az ún. in-shelf funkció még a rendszer elhelyezését is figyelembe veszi az optimalizációnál. A megjelenés a szálcsiszolt burkolatnak köszönhetően stílusos és időtálló, legyen szó ezüst vagy fekete változatról. Az új modell európai premierje várhatóan februárban lesz.

Forrás: www.technics.com