CES2022 – Új monitor családot mutat be a Samsung

Az új Samsung monitorok lenyűgöző képminőséget és könnyen használható funkciókat ígérnek, alternatívát biztosítva azoknak, akik munkához vagy a kikapcsolódáshoz keresnek új készüléket.

Odyssey Neo G8

A harminckét hüvelykes Odyssey Neo G8 (G85NB) a Samsung első 1000R ívelt kijelzővel szerelt 4K (3840×2160) felbontást kínáló monitora. A készülék 240 Hz frissítési rátával és 1 ms válaszidővel (GtG) rendelkezik. A Quantum Mini LED technológia biztosítja a színpontos és tűéles megjelenítést, a Quantum HDR 2000 pedig akár 2000 nites fényerőt és egymillió az egyhez statikus kontrasztarány elérését is lehetővé teszi. Az új Odyssey Neo G8 a Neo G9 monitorhoz hasonló kialakítással érkezik, a CoreSync világítás automatikusan érzékeli a képernyőn megjelenő színeket és azokat kivetítve teszi hangulatosabbá a környezetet.

Smart Monitor M8

Az ultravékony kialakítású (11.4 mm) Smart Monitor M8 (M80B) az előző modellnél 75 százalékkal keskenyebb, így helyszűke esetén is jó választás lehet. A stílusos készülék letisztult, sík hátlappal érkezik, egy kellemes fehér színárnyalatban, amely szinte minden lakásbelsőhöz kiválóan illik. A harminc két hüvelykes UHD panel kilencvenkilenc százalékos sRGB színskálát biztosít 1,07 milliárd színnel, 400 nites fényerő mellett.

Közvetlenül a monitorba beépítve elérhetők az okostévé alkalmazások és a hatékony munkát segítő alkalmazások, amelyekkel könnyebben elvégezhetők a napi teendők, a monitor pedig SmartThings vezérlőközpontként is szolgálhat. A mozgatható, mágneses SlimFit kamerával tiszta és éles képet kapunk. A beépített Videóhívás alkalmazás támogatja a legnépszerűbb (pl. Google Duo) applikációkat. A 65 wattos töltést lehetővé tevő USB Type-C porttal a Smart Monitor M8 többfunkciós munkaállomásként is megállja a helyét.

Hi-RES S8 Monitor

A huszonhét és harminckét hüvelykes méretben elérhető S8 Monitor (S80PB) professzionális szintű UHD teljesítményt biztosít, így olyan munkafolyamatokhoz is jó választás lehet, ahol kiemelten fontos a precizitás. A DCI-P3 színskála akár 98 százalékát biztosító S8 monitor gazdag és árnyalt színeket képes megjeleníteni. A VESA (Video Electronics Standards Association) Display HDR 600 technológiát támogató monitor a Samsung első UL (Underwriter Laboratories) által hitelesített készüléke. A panel felületén egy matt réteg található, amely csökkenti a fényvisszaverődést, így zavartalan munkakörnyezetet biztosít.

A modell rendelkezik USB Type-C (90W) töltővel és LAN porttal, amelyek segítségével a felhasználók egyszerűsített munkaállomást hozhatnak létre. A készülék laptopok és mobileszközök töltésére is alkalmas, így nincs szükség külön dokkolóegységre. A VESA kompatibilitási szabványainak megfelelően, az Állítható magasságú talppal (HAS – Height Adjustable Stand) a monitor dönthető és több pont körül forgatható is, így a felhasználók könnyedén megtalálhatják a saját igényeknek megfelelő beállítást.

Forrás: www.news.sassung.com