CES2023 – Kétszáznál több innovációs díjat gyűjtött be az LG

Emlékezetes eredménnyel zárta az LG Electronics (LG) az idei CES fogyasztói elektronikai szakkiállítást. A társaság legújabb innovációi, minden korábbi évet felülmúlva, több mint kétszázhúsz elismerést érdemeltek ki.

A teljes listát terjedelmi okok miatt nem citáljuk ide, de néhány példával azért illusztráljuk, milyen területeken újított a márka. Az LG Zero Connect technológiával felszerelt SIGNATURE OLED M (M3 modell) televíziója nyerte el az Engadget technológiai szaklap legjobb házimozi-technológia kategóriájának Best of CES díját. Az LG idén ünnepelte az OLED technológia tízéves évfordulóját, globális piacvezetőként újfent odatette magát.

A már említett M3 modell mellett elismerésben részesültek az LG OLED evo G3 és C3 készülékek, előbbi akár hetven százalékkal nagyobb fényerőre képes a tavalyi modellekhez képest. A G3 sorozatba tartozó OLED evo tévéről a TechCrunch, a CNET, a Tom’s Guide, a Reviewed és a BGR is elismerően nyilatkozott. A PCMag az OLED tévék mellett kiemelte az innovatív LG gram Ultraslim noteszgépet, kiemelve a készülék könnyű hordozhatóságát.

Az LG új MoodUP hűtőszekrénye a The Wall Street Journal, a CNET, a The Washington Post, a WIRED, a Good Housekeeping, a Tom’s Guide vagy a PCMag elismerését is begyűjtötte, a készülék megjelenése a a hűtőajtókba épített LED kijelzőkkel testreszabható és még egy Bluetooth hangszórónak is jutott hely.

Az ARTCOOL Gallery háztartási légkondicionálója szintén jelentős figyelmet kapott. A készülék elnyerte a TechRadar Best of CES díját, valamint a Business Insider legjobb innovatív termékeinek járó Best Innovative Products from CES 2023 elismerést. Az LG PuriCare Aero Furniture a PC Mag (Best Smart Home Tech of CES) és a Reviewed (CES 2023 Editors Choice Award) is díjazta, az eszköz a csúcsminőségű légtisztító technológiát futurisztikus, színes, hangulatvilágítást és vezeték nélküli töltőfelületet is tartalmazó asztalba rejtve kínálja.

Az LG csak az amerikai Szórakoztatóelektronikai Szövetség (Consumer Technology Association, CTA) CES Innovációs Díj programjából 25 elismerést söpörhetett be, köztük három Best of Innovation díjat, amelyeket az LG átlátszó OLED kijelzője, az LG OLED Flex, valamint az LG 65 hüvelykes UltraFine Display OLED Pro monitor érdemelt ki.

Forrás: www.lgnewsroom.com