Chord Mojo 2 DAC – Újratervezés

A Chord újratervezte legolcsóbb digitális-analóg átalakítóját, ami a tavaly leállított eredeti MOJO helyét veszi át a vállalat kínálatában.

A CHORD MOJO 2 (599 USD) megjelenése és felépítése nem változott, szinte minden módosítás házon belül történt. Az apróság ezúttal is repülőgép-minőségű alumíniumból készült, a burkolat alatta gyártó évtizedek óta finomított FPGA architektúrája lakik. A gyártó szerint javult az általános teljesítmény és a felbontás, valamint hosszabb lett az üzemidő. A második generációs változatba negyven magos UHD DSP került, ami többek között új testreszabási lehetőségeket is biztosít.

Mostantól frekvenciasávonként tizennyolc beállítási fokozat, valamint négyszintű keresztbehúzás áll rendelkezésre, plusz a hangerőszabályzó tartománya is bővült. Átalakult a 4e Pulse Array DAC, aminek következtében szükségtelenné vált a csatolókondenzátorok használata. A friss modellre egy új polikromatikus gomb került, ami az újabb funkciókhoz biztosít hozzáférést, a koaxiális, dual-data koaxiális, optikai, Micro-USB bemenetek mellé pedig egy USB-C konnektor is került. A készülék továbbra is teljesen kompatibilis a Poly vezeték nélküli streaming modullal, ami a vezeték nélküli rendszer integrációt teszi lehetővé.

Forrás: www.chordelectronics.co.uk