Copland CSA70 – Belépő integrált erősítő

A Copland bemutatta harmadik integrált erősítőjét, amely a korábban leleplezett CSA100/CSA150 modellekkel szemben teljes egészében szilárdtest architektúrára épült.

A COPLAND CSA70 (2988 GBP) megjelenése közel azonos a család többi tagjával, ahogy az alkalmazott erősítő technológia is a hibrid tesók öröksége. A készülék vonalszintű, optikai és koaxiális, valamint USB és MM phono bemeneteket visel, míg a kijáratok között előerősítő és előlapra pakolt fejhallgató-csatlakozó (6.3 mm) is található. A berendezés csatornánként 70W (8 ohm) teljesítményt kínál.

Mivel a teljes elektromos architektúra egyetlen PCB kártyán kapott helyet, minimális a rádiófrekvenciás interferenciára és egyéb külső zajfelvételekre való érzékenység. A jelutak egészen rövidek és a gyártó szerint a végerősítő visszacsatolási struktúrája lényegesen gyorsabb a hagyományos erősítőkkel összevetve. Az új modellt a korábbi erősítőkhöz hasonlóan úgy tervezték, hogy a szélsőséges dinamikus terhelést is jól viselje. A hangerőszabályzás motoros egységen keresztül történik aminek előnye, hogy a legtöbb digitális megoldással szemben nincs szükség további elektronikára a jelútban. A CSA70 fekete vagy ezüst változatban is kapható.

Forrás: www.copland.dk