Csak háromszáz készül Audio-Technica új fejhallgatójából

A hatvanadik évforduló előtt tisztelgő, vezetékmentes ATH-WB2022 fejhallgató alapjaira épített készülék dinamikus basszusokat és minden tartományban kiemelkedő artikulációt ígér.

Az Audio-Technica ATH-WBLTD (1799 EUR) fejhallgató háza juhar, dió és mahagóni felhasználásával készült, ezeket a fa fajtákat használják a hegedűk, gitárok és mandolinok építésekor. Mindhárom telt és természetes hangzást biztosít, realisztikus basszus textúrával fokozzák a hangélményt. A fejhallgató újonnan fejlesztett negyvenöt milliméteres, DLC bevonatú membránnal rendelkező átalakítókat kapott, amiket természetesen az adott akusztikus környezethez hangoltak.

A fülpárnák és a fejpánt borításához báránybőrt használtak, a váz könnyű alumínium-ötvözetből készült. A fülkagylók az egyszerűbb tárolás érdekében elforgathatók, a sérülésektől táska óvja meg a készüléket. Vezetékes fejhallgatóról lévén szó a zsinór kialakítására is nagy figyelmet fordítottak.

A fülesre A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) aljzatok kerültek, amelyek megakadályozzák a kábel véletlen kioldását. A csomagban két darab százhúsz centis zsinór is helyet kapott. Az egyik szabványos 3.5 milliméteres dugóban végződik, míg a másikra öt-pólusú 4.4 milliméteres (BA) csatlakozó került, illetve egy 6.3 milliméteres adaptert is kapunk.

Forrás: www.audio-technica.com