Csúcsmegoldást visz át megfizethető kategóriába az OrbitSound

Egy újszerű megoldás bevezetése mindig érdekes, de mivel ezek a felsőházba érkeznek elsőként, nehezebben találják meg helyüket a közbeszédben, illetve később jelennek meg a hétköznapokban.

Az ORBITSOUND ?Transconductance Amplification? elnevezésű erősítő-technológiája az Air D1 aktív hangsugárzóban debütált, azonban a vállalat elérkezettnek látta az időt ezt szélesebb körben is bevezetni. Az eljárás képes valós időben összehangolni a meghajtók és az erősítő teljesítményét, ami által elkerülhető a jel torzulása, illetve pontosabbá tehető a meghajtók és erősítő munkája. A társaság a felsőházból származó technológiát pakolta az új ONE P70W v2 (399 GBP) elnevezésű hangrendszerébe, amely a hasonló elnevezésű készülék második generációs változata. Az új erősítő-technológia mellett jelen van a korábban is alkalmazott AirSound technológia, amely az egydobozos rendszerek térbeli képességeit hivatott javítani.

A burkolat alatt felfelé, előre és oldal irányba néző két hüvelykes hangszórók kaptak helyet, míg a basszusokról 5,25 hüvelykes egység gondoskodik. A készülék optikai bemenetet visel, ezen keresztül társítható a tévékhez, de persze a kor követelményeinek megfelelően vezetékmentes (WiFi, Bluetooth) kapcsolatok is adottak. A hálózati tartalomszolgáltatók, valamint az internetes rádiók egy társalkalmazáson keresztülérhetők el, több hangkeltőt összefűzve multi-room rendszer kiépítésére is lehetőség van. A gyártó az elhelyezésben szabad kezet ad, ugyanis a készülék igény esetén falra is szerelhető. Az újdonság fekete és bambusz színekben kerül a piacra.

Forrás: www.orbitsound.com