Definitive Tech Studio 3D Mini – Nagyon harap

A Definitive Technology bemutatta Dolby Atmos támogatású ultra-kompakt Studio 3D hangprojektorát, amely méretét meghazudtoló hangélménnyel kecsegtet.

A Studio 3D Mini (899 USD) hangprojektor mindössze hatvanhat centi széles, egészen kis helyigényű készülék. A 4.1 csatornás berendezés azoknak készült, akik minőségi hangzást keresnek egy kényelmesen kezelhető csomagban. A szépen csiszolt alumínium burkolat alatt összesen hat meghajtó lapul, kihasználva az eszköz teljes hosszát. A berendezés mindkét végét hangszóró zárja, amelyek segítenek a szélesebb hangszínpad létrehozásában.

A hangprojektor egy HDMI bejáratot és egyetlen HDMI eARC kimenetet visel, amely támogatja a Dolby Vision és a HDR10 formátumokat. Van USB-port a nagy felbontású zenelejátszáshoz, valamint az AUX és optikai bemenetek sem maradtak le. Az AirPlay 2 technológián keresztül a vezetékmentes streaming is biztosított, a verbális parancsokat Alexa, Siri vagy Google Assistant teljesítheti, illetve ez az első Definitive Technology termék, amely a Denon HEOS platformját tartalmazza. A rendszert dedikált mélysugárzó teszi teljessé. A Studio 3D Mini 2021. januárjától lesz elérhető.

Forrás: www.en.definitivetechnology.com