DENON DHT-S218 Dolby Atmos hangprojektor

A Denon március végén küldi csatába legújabb Dolby Atmos képességekkel felvértezett hangprojektorát, amely extra mélynyomó nélkül is kimagasló hangélményt ígér.

A Denon DHT-S218 kompakt berendezés, amelyet két magas hangsugárzóval, két középsugárzóval és két nagy teljesítményű, lefelé tájolt mélynyomóval szereltek. A Bluetooth Low Energy (LE) Audio technológiának köszönhetően streamelés közben alacsonyabb késleltetéssel és jobb hangminőséggel lehet számolni. A készülék HDMI eARC csatlakozót is visel és támogatja a VRR és az ALLM szabványokat.

A párbeszédek tisztaságát a Dialog Enhancer hivatott javítania a hangerő komolyabb növelése nélkül. Négy előre kalibrált hangmódot (Film, Éjszakai, Zene és Tiszta) kapunk, utóbbi kikapcsolja a surround feldolgozást és többi speciális beállítást, tiszta hangzást kínálva a zene lejátszáshoz. A hangprojektor egyszerre több forrással is társítható, a Bluetooth-eszközök között leválasztás-csatlakoztatás nélkül (Multipoint) is lehet váltani.

A készülék mindössze 60 mm magas, ezért a legtöbb tévé előtt is zavarmentesen elhelyezhető. A telepítés egyszerű és gyors, a mellékelt HDMI-kábel feleslegessé teszi a további vezetékek használatát.

A márka hivatalos hazai forgalmazója a HORN Distribution.

Forrás: www.denon.com