DENON HOME – Karnyújtásra minden zene

A DENON HOME termékcsaládot nagyjából egy éve jelentették be. Ezek az első olyan vezetékmentes eszközök, amelyek a korábbi HEOS elnevezés helyett már a Denon márkanév alatt futnak.

A DENON HOME készülékek természetesen továbbra is a HEOS platformra építkeznek. Az egyes modellek szólóban vagy sztereó párban is használhatók, illetve többszobás rendszer részeként is bevethetők. A felhasználók három különböző teljesítményt kínáló eszköz közül választhatnak, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy a legjobb vezetékmentes hangélményt biztosítsák.

A modellek fejlett hardverrel, prémium meghajtókkal és precíz jelfeldolgozó egységgel rendelkeznek, kellemes megjelenést szavatoló akusztikusan transzparens szövettel vannak borítva. A hangrendszerek a választott modelltől függően három vagy hat kedvenc tárolására kínálnak lehetőséget, forrás eszköztől független lejátszás vezérlést kínálnak. A beépített közelség érzékelő pillanatok alatt üzemkész állapotba hozza a készülékeket, így azok késedelem nélkül használatba vehetők. A sorozat hangsegédekkel (Google, Alexa és Siri) is összedolgozik, a beépített (letiltható) mikrofonnak köszönhetően natív módon érhető el mindegyik szolgáltatás.

A termékcsalád az összes népszerű (pl. Spotify, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn és Deezer) zenei szolgáltatóhoz hozzáférést biztosít a WiFi, az AirPlay2 vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül. Természetesen a nagy felbontású állományok (192 kHz/24-bit FLAC vagy DSD (2.8/5.6 MHz) lejátszása is támogatott. Már a legkisebb modell is gazdag hangélményt szavatol, míg a nagyobb készülékek akár méretesebb helyiségek kompromisszumok nélküli kiszolgálására is alkalmasak.

Forrás: www.denon.com

A DENON termékek megtalálhatók a HORN Distribution kínálatában.