Díjazták a TCL 9 RAY DANZ hangprojektort

A TCL Electronics az évek során a televíziós üzletág egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A társaság a közelmúltban adta hírül, hogy legújabb hangprojektoruk megkapta az iF DESIGN AWARD 2020 díjat.

A TCL 9 Series RAY DANZ (TS9030) hangprojektor Dolby Atmos támogatású eszköz, amely az innovatívnak számító akusztikus reflektor technológia alkalmazásával érdemelte ki az elismerést. Az eljárás lényege, hogy a hátrafelé néző hangszórók hangját akusztikus terelők irányítják a hallgatók felé, ezáltal nagymértékű digitális feldolgozás nélkül is széles hangszínpadot és artikulált, tiszta hangélményt biztosít.

A 3.1 csatornás készülék 540W teljesítményt kínál, képes kezelni a Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos szabványokat. Az alapvető információk LED kijelzőről olvashatók le, ezen felül a tartalmakhoz igazított EQ szintek, valamint basszus frekvencia manuális szabályzása is rendelkezésre áll. A készülék HDMI be és kimeneteket, illetve USB, optikai és AUX (3.5 mm) konnektorokat visel, ráadásként Bluetooth (4.2) kapcsolatot is biztosít. A csomaghoz egy vezetékmentes mélysugárzó is tartozik.

Forrás: www.prnewswire.com