Díjazták a TCL innovációs erőfeszítéseit

A TCL Electronics a TWICE, az Asia Digital Group és a Europe Digital Group elismerésében részesült Las Vegasban.

A győzteseket nemzetközileg elismert szakértőkből és ismert médiaszemélyiségekből álló zsűri választotta ki. Az elismeréseket a TWICE, az Asia Digital Group és a Europe Digital Group által szponzorált Global Top Brands Award díjátadón (2022. január 6.) osztották ki. A TCL Electronics a nyolcvanas évek elején alakult, a vállalat a tévék mellett hangrendszereket és okos otthon eszközöket is forgalmaz. A társaság dinamikusan fejlődik, rengeteget költ kutatás-fejlesztésre, globálisan jelen van az elektronikai piacon.

A Mini LED Display Technology innovációs terméke díjat a TCL OD Zero X925 PRO 8K Mini LED televízió érdemelte ki. A készülék harmadik generációs Mini LED háttérvilágítással és OD Zero kijelzőtechnológiával rendelkezik. A 85 hüvelyk képátlójú 8K Mini LED TV az ultravékony kialakítás mellett képminőség és hangélmény tekintetében is kiemelkedőnek számít. A Dolby Atmos kompatibilis Onkyo hangszórók és hangolás prémium hangzást biztosítanak.

Az év leginnovatívabb terméke díjat a TCL NXTWEAR AIR okos szemüveg kapta meg, ami hordható formában biztosít hamisítatlan moziélményt. Az eszköz 140 hüvelykes felület megjelenítésére képes, új szintre emeli a tartalomfogyasztást, akár második monitorként is funkcionálhat a számítógép kijelzője mellett. A mindössze 75 gramm tömegű, normál objektívvel felszerelt NXTWEAR AIR két cserélhető elülső lencsével rendelkezik a kényelem és a stílus érdekében.

Az év szemvédelmi innovációs terméke díjat a TCL NXTPAPER 10s táblagépnek ítélték oda, amely kifejezetten a szemek védelmét figyelembe véve lett kifejlesztve. A kékfény-csökkentés nem csak a kijelzőnek köszönhető, a táblagép szoftvere és hardvere együttesen gondoskodik a kíméletes használatról. Az eszköz papírszerű kijelzője tíz különböző fényvédő réteget tartalmaz, így képes megőrizni a természetes színeket. A képernyő TÜV-tanúsítvánnyal rendelkezik, több mint ötven százalékkal csökkenti a kék fényt kibocsátást. A matt felső rétegnek köszönhetően a felhasználók minden szögből tükröződés mentesen élvezhetik a tartalmakat.

Forrás: www.tcl.com/news