Díjazták az LG innovatív OLED tévéit

Az LG Electronics idén is megmérettette magát a Red Dot Design Award rendezvényen, ahonnan egy híján húsz elismeréssel térhettek haza, köztük a Best of the Best díjjal, amit a 65GX OLED készülék kapott meg.

A Red Dot Design Award egyike a világ három legrangosabb profi formatervezési versenyének, amelyen idén hatvan országból, mintegy 6500 termék került a zsűri elé. Bár a legjobb terméknek járó elismerést begyűjtő LG65GX OLED tévé ezúttal elsősorban a külsejével hódított a harmadik generációs Alpha 9 AI processzort dolgoztató készülék a felhasználói élmények és kényelmi szolgáltatások tekintetében is a maximumot nyújtja. Az idei versenyben a társaság két további OLED modellje sem maradt elismerés nélkül, hiszen az LG SIGNATURE OLED 8K (77ZX) és az LG OLED WX Wallpaper 4K OLED TV (65WX) tévék is a díjazottak között vannak. A múlt hónapban egyébként mindhárom OLED modell megfordult iF design Awards rendezvényen.

Kifejezetten beszédes, hogy a bevezetés (2013) óta az LG OLED tévéket minden évben elismeri a Red Dot aktuális zsűrije a korábban díjazottak között megtalálhatók a feltekerhető, wallpaper és a minimalista Picture-on-Glass tévék. “Minden társaság, amely szenvedélyesen hisz a jó tervezés fontosságában megtisztelőnek tartja a Red Dot elismerését” – mondta Noh Chang-ho, az LG Electronics vezető alelnöke és vállalati tervezési vezetője. – “Az LG továbbra is rendkívül elkötelezett innovatív tervezés mellett, amely segít a kivételes felhasználói élmény megteremtésében.”

Forrás: www.lgnewsroom.com