Edifier TWS NB2 PRO – Kilóg a sorból

A vezetékmentes eszközök, közöttük a fülhallgatók piaca a legintenzívebben fejlődő AV szegmens, ahol nagyon nehéz kitűnni a tömegből.

A játékos perifériákat és aktív hangrendszereket gyártó Edifier új fülese az aktuális trendekhez igazodva, teljesen vezetékmentes készülék, amely ismertebb márkákat a háttérbe szorítva elhódította az idei RED DOT formatervezési díjat. A TWS (True Wireless Stereo) NB2 PRO (80 USD) a specifikációs lap alapján üzembiztosan hozza a kategóriában kötelező funkciókat és kényelmi szolgáltatásokat. Van aktív zajszűrés, a rendszer két érzékeny mikrofon jeleit dolgozza fel. Az egységek egymástól függetlenül is használhatók, kapunk ambient módot és a beépített érzékelőknek köszönhetően az automatikus szünet funkció is adott.

A 3D nyomtatott burkolattal rendelkező fülesben az esővíz, izzadság és por sem tehet kárt (IP54), van gyorstöltés, így tíz perc etetéssel másfél óra üzemidő nyerhető. A lejátszási idő aktív zajszűréssel hét (nélküle kilenc) óra, míg a töltő-dokkoló két teljes utántöltésre elegendő energiát képes biztosítani. A készülék ismeri az AAC formátumot, így a veszteségmentes állományok lejátszása is támogatott. Érdemes megemlíteni az egészen alacsony (80 ms) késleltetést, aminek köszönhetően az apróság játékosoknak is jó alternatíva lehet.

Forrás: www.edifier.com