Egydobozos hangrendszert épített a YAMAHA

A YAMAHA kompakt újdonsága külsejében egyértelműen a múltat idézi, azonban tudás és teljesítmény tekintetében a korszak elvárásaihoz igazodik.

A YAMAHA TSX-B237 elnevezésű készülék azokat a felhasználókat szólítja meg, akik különösebb macera nélkül szeretik igénybe venni a népszerű szolgáltatásokat. Az egydobozos újdonság a gyártó szerint a kategórián belül kiemelkedő hangélményt kínál, ezen felül az egyszerű használatra fordítottak nagy figyelmet a mérnökök. Az akusztikusan csillapított ház erősített és színezett kompozitból készült, míg az érintésérzékeny gombokat rejtő fedlap, vezetékmentes (Qi) töltőként is funkcionál.

A kör alakú rácsok között, egy nagy méretű OLED kijelző kapott helyet, amiről nagyobb távolságról is leolvashatók a releváns információk. A kijelző alá slot rendszerű optikai meghajtó került, amely a gyári korongok mellett az írott (MP3, WMA, FLAC, WAV stb.) állományokat tartalmazó lemezeket is elfogadja. A készülék támogatja a Bluetooth (4.2) technológiát, USB konnektort és 3.5 milliméteres fejhallgató csatlakozót is visel. A két darab full range (80 mm) hangszóróval szerelt berendezés a rádióadások (FM/DAB+) vételére is alkalmas. Az új modell nagyjából 140 ezer forintnak megfelelő jenbe kerül. Az európai felbukkanásra nyár végén lehet számítani.

Forrás: www.my.yamaha.com/en

A Yamaha termékek forgalmazója az Extreme Audio.