EISA HiFi Awards 2021-2022

A nehézségek és a pandémia ellenére az EISA töretlenül működik és erősebb mint valaha. A világ EISA tagságú hifi szaklapjainak szerkesztői, köztük a magyar Sztereó Sound&Vision munkatársai is, szorgalmasan tesztelték a különböző berendezéseket és a zsűri idén is meghozta döntéseit, melyek közül elsőként a Hi-Fi Audio díjakról számolunk be.

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2021-2022
Monitor Audio Silver 500 7G

A Monitor Audio Silver sorozatának hetedik generációja az akusztikai újítások széles skáláját tartalmazza, melyek a Silver 500 7G padlón álló zászlóshajóban mutatkoznak meg. A C-CAM fém/kerámia magassugárzó új motorral és házzal rendelkezik a tisztább és kellemesebb magas hangzás érdekében, míg az RST II közép- és mély hangszórók továbbfejlesztett kerámia bevonatú ötvözetből készülnek, ezért merevebbek. Mindehhez adjunk hozzá egy kifinomult keresztváltót, egyedi rögzítésű meghajtókat, gyönyörűen elkészített burkolatot és olyan hangsugárzót kapunk, amely a legapróbb részletekig a zenét szolgálja.

www.monitoraudio.com

 

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2021-2022
KEF LS50 Meta

Az eredeti, EISA-díjas LS50 hangsugárzó széles körben elismert, de a KEF mérnökei a részletek finomításával tovább emelték a színvonalat. Ilyen többek között a Metamaterial technológia, amivel kontrollálhatók a meghajtókat érintő, nem kívánt rezonanciák. Mindez egy kis belső frissítésnek tűnhet, de az eredmény egy csodálatos kompakt hangszóró, amely hatalmas hangszínpadot kezel, nagyvonalú basszust kínál és fantasztikus képalkotásra képes. Az eredmény egy korábban is lenyűgöző hangszóró, amely most igazán különleges lett, ráadásul árban is műfajának legjobbjának számít. Ha kevés a hely ezek a kivételes hangszórók bármikor szóba jöhetnek, az attraktív megjelenés pedig csak tovább fokozza vonzerőt.

www.international.kef.com

 

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2021-2022
System Audio Legend 40.2 Silverback

A System Audio elegáns és karcsú aktív hangfala tele van olyan technológiával, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az optimális hangzás elérését, annak saját ízlésnek megfelelő módosítását. Az opcionális vezeték nélküli sztereó Hub használatával, választhatunk az automata és manuális hangszínszabályzás között, egyszerűsítve a hangfal helyiséghez igazítását. A System Audio nagyvonalú pick ’n’ mix megközelítést kínál a DSP kapcsán, beleértve a letölthető RAM Tweaks alkalmazást a szonikus egyensúly további módosításához. A legfontosabb, hogy ennek a vezeték nélküli hangsugárzónak lenyűgöző a hangja, legyen szó a felbontásról, a basszus teljesítményről vagy a finom részletekről.

www.system-audio.com

 

EISA WIRELESS STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2021-2022
KEF LS50 Wireless II

Az eredeti LS50W dizájnt és az LS50 Meta modellben található Metamaterial technológiát kombinálva, egy szimpla hangszórópárnál sokkal többet kapunk. Valójában ez egy komplett vezeték nélküli hifi rendszer, amely képes zenét lejátszani hordozható eszközökről, helyi hálózati tárolóról és streaming szolgáltatásokból, mindezt egy okosan megtervezett alkalmazás irányítása alatt. A beállítás és a konfigurálás egyszerű, vagyis percek alatt szólhat a zene. A KEF UniQ meghajtó és a belső erősítő együttese fókuszált, befoglaló hangzást nyújt, amely meghaladja az ilyen kicsi hangrendszerek elvárásait. A rendszer kezeli a nagy felbontású zenéket, amik Bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonról is szólhatnak, miközben a KEF LS50 Wireless II hangfal polcon, vagy dedikált állványokon elhelyezve is vonzó látványt nyújt.

www.international.kef.com

 

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2021-2022
Wilson Audio SabrinaX

Már a Wilson Audio Sabrina hangfala is figyelemreméltó, kompakt csúcskategóriás készülék, de az X modell esetében a vállalat néhány jelentősebb módosítást eszközölt a teljesítmény további javítása érdekében. A változás a gyönyörű kabinetekkel kezdődik, amelyek a hangfal nevében is megjelenő inert X anyagból készülnek, s amiket gondosan megválasztott WilsonGloss festékkel kezelnek. A magassugárzó a vállalat zászlóshajó modelljeiből származik, a jobb részletek és a „levegősség” érdekében, s bár a középsugárzó az eredeti Sabrina modellből maradt, az új mélynyomó feszesebb, gyorsabb basszust biztosít. Az eredmény? Kibővített hangtér és terjedelmes basszus, amihez levegős megszólalás társul – bármit is hallgatunk.

www.wilsonaudio.com

 

EISA HI-FI SUBWOOFER 2021-2022
KEF KC62

Alkalmanként nehéz a látottakat és hallottakat összekapcsolni. Vegyük példaként a csodálatos KEF KC62 mélynyomót amely apró, oldalanként mindössze 25 x 16,5 cm átmérőjű meghajtópárral rendelkezik mégis hatalmas, gyors és feszesen vezérelt basszust képes szállítani. A KC62 olyan kicsi, hogy szinte bárhol elrejthető, ugyanis a teljesítmény az okos kialakításon is múlik. A szembe fordított, ezért egymást káros hatásait kioltó Uni-Core meghajtókat, egy 500 W teljesítmányű erősítő hajtja DSP felügyelete alatt. Kicsit több bulit szeretnél? Próbáld ki őket párban!

www.international.kef.com

 

EISA STREAMING AMPLIFIER 2021-2022
Cambridge Audio EVO 150

Kompakt, okos és képes az igényesebb hangsugárzókat is vezetni. Mindent kitöltő hangot kapunk – legyen a forrás telefon, számítógép vagy streaming szolgáltatás – az EVO 150 az a rendszer, amelyre sok felhasználónak szüksége lehet, most vagy a jövőben. Stílusos, elképesztően rugalmas, beleértve a kiegyensúlyozott bemeneteket és a phono-szakaszt, de a legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy egyszerű úgy működtetni, hogy lélegzetelállító teljesítményt nyújtson. A Cambridge Audio mérnökei mindenre gondoltak, a telepítésen és beállításon át a kiváló StreamMagic alkalmazásvezérlésig, aminek köszönhetően a család minden tagja csúcsminőségű hangélményt kínál.

www.cambridgeaudio.com

 

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2021-2022
Rotel Michi X3

A Rotel újjáélesztett Michi-sorozatában két integrált erősítő található. A kettőből ez a megfizethetőbb, annak ellenére, hogy ötvözi a magabiztos „bármit meghajtok” jellemzőket a sebességgel és melegséggel. Energiából nincs hiány, ráadásul a Michi X3 ezt a masszív teljesítményt könnyedén hozza. Gyors, részletező és szépen vezérelhető, ennek köszönhetően igencsak kifizetődő. A rugalmasság, építési minőség és a puszta stílus ismeretében ez az erősítő lazán képes felvenni a versenyt az összes most elérhető szuperintegrált erősítővel, sőt a legtöbbjük – sportnyelven szólva – csak a hátát nézheti.

www.rotel.com

 

EISA POWER AMPLIFIER 2021-2022
NAD C 298

A NAD nem ma kezdte az erősítők gyártását, csaknem fél évszázados kutató-fejlesztő múlttal rendelkezik. Mindez a szerény megjelenésű C 298 erősítőben is megmutatkozik, amit a hagyományos hifi és házimozi rendszerektől kezdve az egyedi telepítésű, rejtett rendszerekben is használni lehet. A rugalmasság érdekében egyvégű és kiegyensúlyozott bemenetekkel is rendelkezik, adott a kapcsolható jelérzékelés és a távvezérlés. Az energiatakarékos Purifi Eigentakt erősítő technológia szinte bármilyen hangsugárzó meghajtását lehetővé teszi. A hangzás meggyőző és frissíthető – híd módba kapcsolva egy 600W+ monoblokkot kapunk!

www.nadelectronics.com

 

EISA PHONO STAGE 2021-2022
Hegel V10

A Hegelnek időbe telt, hogy dedikált lemezjátszó-erősítővel bővítse elismert erősítő sorozatát, de megérte várni. A V10 mozgó tekercses és mozgó mágneses hangszedők széles skáláját képes kiszolgálni, rendkívül rugalmasan konfigurálható. A DIP kapcsolók mátrixát használva számos szűrőbeállítás választható. Az elegáns, de funkcionális skandináv stílus meghazudtolja ennek a vinil-rajongó előerősítőnek a hatékonyságát. Érdemes időt szánni az optimális beállításokra, hogy az erősítő egyszerre sima, felemelő és egyértelmű módon szolgálja ki a társított Hegel rendszereket.

www.hegel.com

 

EISA DIGITAL MUSIC PLAYER 2021-2022
Bluesound NODE

A Bluesound vezeték nélküli multiroom rendszere első megjelenésekor forradalmian újnak számított. A BluOS platformot úgy tervezték, hogy a nagy felbontású zenéket is kezelje, azóta folyamatosan finomítják és fejlesztik a rendszert. A NODE zenelejátszó legújabb változata egyszerű módja a multiroom funkciók rendszerbe integrálásának. Wi-Fi, Ethernet, Apple AirPlay 2, aptX HD Bluetooth és USB-A segítségével férhetők hozzá a streaming szolgáltatások, az internetes rádiók és a saját zenei könyvtárunk. Az új NODE már HDMI ARC csatlakozóval is rendelkezik, így a tévékészülékekről és a játékkonzolokról érkező hangokat is képes fogadni. A rendszer az intuitív BluOS Controller alkalmazás vagy a népszerű hangsegédek használatával vezérelhető.

www.bluesound.com

 

EISA HIGH-END MUSIC PLAYER 2021-2022
HiFi Rose RS150

Nehéz pusztán a külső jellemzők alapján ítélkezni, de az RS150 felépítése, teljes szélességű érintőképernyője előrevetíti a minőségét, ráadásul többről is van szó, mint ami látszik. Ez egy jól megvalósított, rendkívül rugalmas lejátszó/DAC, amely a Bluetooth-adatfolyamoktól a nagyfelbontású tartalmakig mindent kezel. Igény esetén SSD-tárhely is telepíthető, így a könyvtár és lejátszó egységet alkothat. A hangzás meglepő, gazdag és részletes, amihez egy nagyon kiforrott prezentáció társul. Ez a készülék a koreai márka lenyűgöző debütálása.

www.hifirose.com

 

EISA DAC 2021-2022
Cambridge Audio DacMagic 200M

A Cambridge Audio 1994-ben kezdett digitális-analóg átalakítókat gyártani, ami meg is látszik a DacMagic termékvonal legújabb (200M) kiegészítésében. Az illusztris elődöket idéző masszív felépítés, a könnyű használat és teljesítmény vonzó kombináció, amihez széles körű fájlformátum-kompatibilitás is tartozik, akár 768 kHz/24-bites és DSD512 (USB bemenet) állományok lejátszása is megoldott. Könnyen kezelhető készülékről van szó, ami nem csupán egy kiváló „asztali audio” eszköz, amely jó hatást gyakorol a fejhallgatókra, de a köponti audio-rendszerben is kimondottan kifejező és részletes hanggal van jelen.

www.cambridgeaudio.com

 

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2021-2022
Pro-Ject Debut PRO

A Debut Pro a vállalat belépő szintű lemezjátszójának, harmincadik évfordulóra készített változata, ami számos fejlesztéssel rendelkezik. Többek között van egy új, egyetlen darabból álló, szénszál erősítésű hangkar, valamint egy erőteljesen csillapított anti-magnetikus lemeztányér. A motor felfüggesztése javult és egy új, előszerelt Pick-it Pro hangszedőt is kapunk, amivel szinte azonnal használható a berendezés. A leírás szerint ez a „Debut koncepció végső megnyilvánulása” abszolút új K.O bajnok a belépő szinten.

www.project-audio.com

 

EISA HIGH-END TURNTABLE 2021-2022
Thorens TD 124 DD

Lassan fél évszázada nem gyártják, de a Thorens TD 124 lemezjátszó tovább őrzi a legendás státuszát és még mindig nagyon keresett. Bár a legújabb verzió nagyon hasonlít az eredetire, a „DD” jelölés arra utal, hogy közvetlen meghajtású készülékről van szó, amit egy új és kényelmesen állítható hangkarral egészítettek ki, ami tovább erősíti a retró megjelenést, pláne ha SPU 124 hangszedővel van szerelve. Van továbbá egy pop-up adapter a „jukebox” kislemezekhez, de bármi pöröghet a TD 124 DD lemezjátszón gyönyörűen dolgozik. Lehet, hogy a megjelenés vintage, de a hangzás meggyőzően naprakész.

www.thorens.com

 

EISA PHONO CARTRIDGE 2021-2022
Ortofon 2M Black LVB 250

Az Ortofon régóta létező 2M mozgó mágneses hangszedőjének legújabb változata Beethoven előtt tiszteleg. A 250 évvel ezelőtt született zeneszerző arcképe a test oldalára is felkerült. A selymes, kifinomult prezentáció miatt a hangszedő különösen illik a klasszikus, jazz és akusztikus zenékhez. A gondosan megépített eszköz a Cadenza Black mozgótekercses patronból származó stylus és konzol finomított változatát használja. Mindez egy új felfüggesztéssel együtt olyan hangzást eredményez, amely sziklaszilárd képalkotással, nagyszerű sztereó fókusszal és mélységgel, valamint a húros és más akusztikus hangszerek kíváló akusztikus megjelenítésével büszkélkedhet.

www.ortofon.com

 

EISA STEREO SYSTEM 2021-2022
Marantz Model 30/SACD 30n

A Marantz 30-as sorozatának megjelenését a vállalat klasszikus modelljei ihlették, amit naprakész képességekkel kombináltak. A Model 30 erősítő teljesen analóg kialakítású, egyszerűen dolgozik a lehető legtisztább hangra összpontosítva. Az SACD/CD/hálózati lejátszó lehetőségek egész tárházát biztosítja a bulihoz, a lemezektől a hálózati lejátszásig és tovább. A Marantz „modern zenei luxusként” definiálja ezt a kombinációt, amely a gazdag, erőteljes hangzásával, funkciók sokaságával és gyönyörű építési minőséggel be is váltja az ígéreteket.

www.marantz.com/hu

 

EISA HEADPHONE SOLUTION 2021-2022
Naim Uniti Atom Headphone Edition

A Naim elkészítette a belépő szintű Uniti Atom új verzióját, amelyet kifejezetten a fejhallgatókhoz építettek. Az Uniti Atom Headphone Edition a cég felsőkategóriás Statement termékéből származó, módosított erősítő technológiát ötvözi a széles körű hálózati és streaming audio képességekkel, amit kiegyensúlyozott és egyvégű kimenettel egészítettek ki. A készülék streaming előerősítőként is használható, de aktív hangszórók fogadására is képes. Bármelyiket is választjuk tekintélyes hangélményt kapunk, ez a modell valóban a legtöbbet hozza ki a társított rendszerekből.

www.naimaudio.com

 

EISA HEADPHONES 2021-2022
Focal Clear Mg

Már a Focal Clear fejhallgatója is nagyot ment az MG változattal a vállalat még tovább emelte a lécet. A módosítások között található egy új, teljesen tiszta magnézium meghajtó (innen az elnevezés), újdonságnak számít az átalakított rezonanciavezérlés, valamint az átalakítók, felhasználók füléhez viszonyított elhelyezése. A végeredmény egy olyan fejhallgató, amely megőrzi az eredeti hangzás nyitottságát, de jobb sebességet, tisztaságot és pontosságot szavatol. Az új fejhallgató még több zenei részletet tár fel a zenében és érezhetően reális érzetet kelt az előtted kirajzolódó akusztikus térben.

www.focal.com

 

EISA HIGH-END HEADPHONES 2021-2022
T+A Solitaire P-SE

A T+A ambíciózus lépésre szánta el magát a Solitaire P fejhallgató és HA200 erősítő párossal, amivel rögtön a csúcsot célozták meg. A szóbanforgó P-SE valamivel megfizethetőbb, mint az eredeti változat, ami a síkmágneses meghajtók és motorrendszer egyszerűsítésének köszönhető. Persze ez még mindig kompromisszum nélküli csúcsminőségű kialakítás, amely szélesre tárja a zene világára néző ablakot, továbbra is gazdagon és hatásosan mutatja be annak sokszínűségét. Egyszerűen lenyűgöző, ahogy összeállnak a részletek, a nagybőgő súlyától a magas tartományok legapróbb rezdüléséig, ami hátborzongatóan izgalmas zenei élményt nyújt.

www.ta-hifi.de

 

EISA BEST VALUE HEADPHONES 2021-2022
Sennheiser HD 560 S

A Sennheiser hosszú ideje irigylésre méltó pozíciót foglal el az audio piacon, a kiváló fejhallgatókat és mikrofonokat építenek, amik stúdióban és élő előadásokon is hibátlanul teljesítenek. A HD 560 S fejhallgatóban a Sennheiser az összes tudását egyesíti, széles nyitott hangzást, kivételes részletességet, gyors és tiszta basszust kapunk valósághű prezentációval. Az új átalakítók polimer keveréket használnak a jobb lineáris válasz és a levegős magas hangzás érdekében, míg a szögletes meghajtók és a nyitott hátú kialakítás kombinációja az élő előadás valós érzetet keltik.

www.hu-hu.sennheiser.com

 

EISA HI-FI ACCESSORY 2021-2022
Ferrum Hypsos

Minden a teljesítmény körül forog – ez a Hypsos mögött álló filozófia. A készüléket a lengyel Ferrum márkától származó flexibilis DC tápegységgel szerelték, amit a hifi eszközökben általánosan használt plug-top tápegység helyettesítésére terveztek. Az eredmény tiszta egyenáramú tápellátás 5 – 30 V közötti tartományban. A Hypsos az előtelepített beállítások révén több, mint száz eszközzel kompatilibis, de saját kimeneti paraméterek megadására is lehetőség van. A berendezés erőteljes frissítést biztosít számos eszköznek, főként az USB DAC/fejhallgató erősítőknek, amelyek jellemzően könnyebben és simábban, na meg persze nagyobb erővel dolgoznak!

www.ferrum.audio.com

 

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group

EISA COMPACT SUBWOOFER 2021-2022
SVS 3000 Micro

Az SVS 3000 sorozatába tartozó modellek jellemzően egyetlen nagyméretű, zárt vagy portos mélysugárzót használnak. Esetünkben az amerikai basszus-specialista bemutatta valaha volt legkisebb mélynyomó (8 hüvelykes alumínium kónusz) meghajtóját, amiből rögtön kettőt épített egy új, sziklaszilárd minden irányban alig harminc centis kabinetbe. Az SVS 3000 Micro helyszűkével küzdő házimozi- és nappali helyiségekbe készült, mégis hozza a márka rajongói által elvárható teljesítményt. A beépített 800W teljesítményű Sledge DSP erősítő vasmarokkal tartja kézben a rendszert, finoman biztosítva a brutális erő irányítását. Egy pillantás a megfizethető árcédulára és kiderül, miért ez a rendszer a kategória győztese.

www.svsound.com

 

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA WIRELESS HEADPHONES 2021-2022
Philips Fidelio L3

A Fidelio L3, a Philips újraindított Fidelio termékcsaládjának legrangosabb fejhallgatója. A stílusos és jól megépített over-ear dizájn gyengéd ölelésként kényeztet, hibátlanul egyensúlyoz a szépség, a hatékonyság és a hangminőség között. A két mikrofont használó, hibrid építésű aktív zajcsökkentő (ANC) rendszer kiválóan működik és teljesen transzparens, miközben a negyven milliméteres meghajtók meglepően erőteljes, de tökéletesen szabályozott mélyhangokkal, rendkívül alacsony torzítással és tonális egyensúllyal kényeztetnek, ami az ANC használatakor sem változik. A kitartóan minőségi hangélmény hosszú hallgatásra ösztönöz, amit a Fidelio L3 kényelmes kialakítása és hosszú akkumulátor ideje csak tovább erősít, így sosem akarjuk kikapcsolni.

www.philips.hu

 

EISA IN-EAR HEADPHONES 2021-2022
LG TONE Free FP8 (DFP8, UFP8, DFP8W, FP8W, UFP8W, FP8E, TFP8E)

A Meridian Audio csapatával együttműködve tervezték az LG TONE Free FP8 TW fülhallgatót, ami üdvözlendő funkciókat és lenyűgöző teljesítményt kínál megfizethető áron. Tíz órás akkumulátor-üzemidőt és instant okostelefon-párosítást kapunk Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül. A nyolc milliméteres átalakítók a teljes tartományban tiszta hangélményt nyújtanak, ugyanez érvényes a hívások minőségére. Az aktív zajszűrés hatékony, csakúgy mint a basszus-válasz, ráadásként a fülhallgatók hosszabb távon is kényelmesen illeszkednek. Használaton kívül a fülesek a kellemes megjelenésű UVNano tokban töltődnek, ami UV-LED segítségével fertőtleníti is az egységeket. Ez egy előremutató dizájn, amely igazodik az elvárásokhoz.

www.lge.com/hu

 

EISA AWARDS 2021-2022 – A TELJES LISTA

Hi-Fi Expert Group

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2021-2022
Monitor Audio Silver 500 7G

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2021-2022
KEF LS50 Meta

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2021-2022
System Audio Legend 40.2 Silverback

EISA WIRELESS STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2021-2022
KEF LS50 Wireless II

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2021-2022
Wilson Audio SabrinaX

EISA HI-FI SUBWOOFER 2021-2022
KEF KC62

EISA STREAMING AMPLIFIER 2021-2022
Cambridge Audio EVO 150

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2021-2022
Rotel Michi X3

EISA POWER AMPLIFIER 2021-2022
NAD C 298

EISA PHONO STAGE 2021-2022
Hegel V10

EISA DIGITAL MUSIC PLAYER 2021-2022
Bluesound NODE

EISA HIGH-END MUSIC PLAYER 2021-2022
HiFi Rose RS150

EISA DAC 2021-2022
Cambridge Audio DacMagic 200M

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2021-2022
Pro-Ject Debut PRO

EISA HIGH-END TURNTABLE 2021-2022
Thorens TD 124 DD

EISA PHONO CARTRIDGE 2021-2022
Ortofon 2M Black LVB 250

EISA STEREO SYSTEM 2021-2022
Marantz Model 30/SACD 30n

EISA HEADPHONE SOLUTION 2021-2022
Naim Uniti Atom Headphone Edition

EISA HEADPHONES 2021-2022
Focal Clear Mg

EISA HIGH-END HEADPHONES 2021-2022
T+A Solitaire P-SE

EISA BEST VALUE HEADPHONES 2021-2022
Sennheiser HD 560 S

EISA HI-FI ACCESSORY 2021-2022
Ferrum Hypsos

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group

EISA COMPACT SUBWOOFER 2021-2022
SVS 3000 Micro

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA WIRELESS HEADPHONES 2021-2022
Philips Fidelio L3

EISA IN-EAR HEADPHONES 2021-2022
LG TONE Free FP8 (DFP8, UFP8, DFP8W, FP8W, UFP8W, FP8E, TFP8E)

Home Theatre Audio Expert Group

EISA SMART SOUNDBAR 2021-2022
Denon Home Sound Bar 550

EISA SOUNDBAR INNOVATION 2021-2022
LG Eclair QP5 (DQP5, DQP5W, QP5W)

EISA COMPACT SOUNDBAR 2021-2022
JBL Bar 5.0 Multibeam

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2021-2022
TCL TS8132

EISA HOME THEATRE SOUNDBAR 2021-2022
Philips Fidelio B97

EISA BEST BUY HOME THEATRE SUBWOOFER 2021-2022
SVS SB-1000 Pro

EISA COMPACT SUBWOOFER 2021-2022
SVS 3000 Micro

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2021-2022
Polk Audio Reserve

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2021-2022
Yamaha RX-V6A

Combined Award with Home Theatre Video Expert Group

EISA UHD PLAYER 2021-2022
Reavon UBR-X200

Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA 8K TV 2021-2022
LG 75QNED99

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2021-2022
LG OLED65G1

EISA BEST GAMING TV 2021-2022
LG OLED48C1

EISA FAMILY TV 2021-2022
Hisense 65U8GQ

EISA BEST BUY LCD TV 2021-2022
TCL 55C728 (55C727 & 55C729)

EISA PREMIUM LCD TV 2021-2022
TCL 65C825 (65C821 & 65C822)

EISA BEST HOME THEATRE TV 2021-2022
Philips 65OLED936

EISA BEST BUY OLED TV 2021-2022
Philips 55OLED806

EISA PREMIUM UST PROJECTOR 2021-2022
Samsung The Premiere LSP9T

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2021-2022
Sony VPL-VW590ES

EISA BEST BUY PROJECTOR 2021-2022
XGIMI Horizon Pro

EISA LASER TV PROJECTION SYSTEM 2021-2022
BenQ V7000i/V7050i & ALRS01

Photography Expert Group

EISA CAMERA OF THE YEAR 2021-2022
Sony Alpha 1

EISA BEST BUY CAMERA (APS-C) 2021-2022
Fuji X-S10

EISA BEST BUY CAMERA (FULL-FRAME) 2021-2022
Nikon Z 5

EISA ADVANCED CAMERA 2021-2022
Nikon Z 6II

EISA PREMIUM CAMERA 2021-2022
Canon EOS R5

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2021-2022
Fujifilm GFX 100S

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2021-2022
Sony Alpha 7S III

EISA LENS OF THE YEAR 2021-2022
Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD

EISA WIDEANGLE LENS 2021-2022
Sony FE 14mm F1.8 GM

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (APS-C) 2021-2022
Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (FULL-FRAME) 2021-2022
Sony FE 12-24mm F2.8 GM

EISA STANDARD LENS 2021-2022
Sony FE 50mm F1.2 GM

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022
Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022
Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

EISA PORTRAIT LENS 2021-2022
Sigma 85mm F1.4 DG DN Art

EISA MANUAL LENS 2021-2022
Laowa Argus 33mm f/0.95 CF APO

EISA MACRO LENS 2021-2022
Nikon NIKKOR Z MC 50mm f/2.8

EISA SPECIAL PURPOSE LENS 2021-2022
Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift

EISA LENS INNOVATION 2021-2022
Canon RF 100mm F 2.8L Macro IS USM

EISA PHOTO SOFTWARE 2021-2022
Zoner Photo Studio X

EISA ADVANCED PHOTO SOFTWARE 2021-2022
DxO PureRAW

EISA PHOTO SERVICE 2021-2022
CEWE Photoworld

EISA PHOTO PRINTER 2021-2022
Epson SureColor SC-P700

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022
Sony Xperia 1 III

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022
OPPO Find X3 Pro

Mobile Devices Expert Group

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022
Sony Xperia 1 III

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022
OPPO Find X3 Pro

EISA BEST SMARTPHONE 2021-2022
Apple iPhone 12 Pro Max

EISA FOLDABLE SMARTPHONE 2021-2022
Huawei Mate X2

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2021-2022
TCL 20 Pro 5G

EISA WIRELESS HEADPHONES 2021-2022
Philips Fidelio L3

EISA IN-EAR HEADPHONES 2021-2022
LG TONE Free FP8 (DFP8, UFP8, DFP8W, FP8W, UFP8W, FP8E, TFP8E)

EISA MOBILE SPEAKER 2021-2022
We. by Loewe We. HEAR 2

EISA SMARTWATCH 2021-2022
Huawei Watch 3 Pro

In-Car Electronics Expert Group

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2021-2022
Kenwood DMX8020DABS

EISA IN-CAR INNOVATION 2021-2022
Audiotec Fischer Conductor

EISA IN-CAR SPEAKER SERIES 2021-2022
Ground Zero Uranium SQ series

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2021-2022
ESX D68SP

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2021-2022
Eton ONYX 16, ONYX 80, ONYX 28

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2021-2022
Match UP 10DSP

EISA IN-CAR CAMPER VAN COMPONENT 2021-2022
Alpine Adventure Audio

EISA IN-CAR COMPACT SUBWOOFER 2021-2022
Pioneer TS-WX010A

EISA IN-CAR INTEGRATION 2021-2022
Zenec Z-E2055

EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 2021-2022
Maserati MC20 with Sonus faber

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

www.eisa.eu