EISA HiFi Awards 2022 – 2023

Ugyan a mögöttünk álló időszak sem volt nehézségektől mentes, többek között ellátási problémákkal küzdöttek a gyártók, mindenki sikerrel vette az akadályokat. Az EISA magyar tagjaként a Sztereó Sound & Vision magazin hagyományosan idén is beszámol az EISA-díjazottakról, akik közül elsőként a HiFi Audio csoportot mutatjuk be.

EISA HEADPHONE AMPLIFIER 2022-2023
Ferrum Audio OOR

A programozható EISA-díjas Hypsos tápegység után a Ferrum egy tisztán analóg fejhallgató-erősítő tervezésére összpontosította szakértelmét. Az OOR (hollandul ‘fül’) mély és széles választ kínál, valamint elegendő teljesítményt ahhoz, hogy még az érzékeny high-end fejhallgatókat is képes legyen meghajtani. Bármilyen modellt is használunk, legyen szimmetrikus vagy aszimmetrikus, úgy tűnik extra teljesítmény a jutalmunk. Ezt a kimagasló erőt egy kompakt, asztali számítógép-barát kialakításban kapjuk meg, amely a könnyű használatra helyezi a hangsúlyt és megjelenésben illeszkedik a Ferrum Hypsos tápegységéhez, amely frissítésként bármikor alkalmazható. A szimmetrikus, valamint egyvégű fejhallgató bemenetek és kimenetek minden forgatókönyvnek megfelelnek.

www.ferrum.audio

 

EISA HIGH-END HEADPHONES 2022-2023
Meze Audio Elite

A Meze Elite megörökölte a korábbi Empyrean fejhallgatóra jellemző lélegzetelállító dizájnt, az új alacsony torzítású meghajtókat pedig ismét az ukrán Rinaro Isodynamics készítette. Ezek a könnyű, ultravékony duplatekercses meghajtók – a sík mágneses technológia továbbfejlesztése – biztosítják, hogy a nyitott hátlapú Elite részletes basszusteljesítményével és élethű hangképzésével magával ragadjon, ráadásul sok más zászlóshajóval ellentétben ezt a fejhallgatót meghajtani is könnyű, így az erősítő kiválasztása is egyszerűbbé válik. A figyelemre méltó csúcskategóriás csomagot a Meze kiváló építési minősége (beleértve a masszív alumínium hordtáskát) és a hallgatási kényelemre való összpontosítás teszi teljessé. Ha egyszer felveszi ezt a fejhallgatót, soha nem akarja majd levenni.

www.mezeaudio.com

 

EISA STREAMER 2022-2023
Primare NP5 Prisma MK2

A Primare NP5 Prisma MK2 megkönnyíti a streaming képességek használatát bármely digitális bemenettel rendelkező külső DAC-kal vagy integrált erősítővel. Ez a kedvező árcédulát viselő eszköz a multiroom audio platformra épít, amit a svéd márka a legdrágább hifi-komponenseiben is használ. Mindez azt jelenti, hogy a dedikált Prisma alkalmazáson keresztül a sima vezérlés, USB és lokális hálózati tárolóról történő lejátszás, valamint Spotify Connect, Bluetooth, Chromecast és Roon streaming egyaránt rendelkezésre áll. Az NP5 Prisma MK2 az RS232 vezérlőportnak köszönhetően a Primare régebbi eszközeivel is kiválóan használható, támogatott a DoP és az MQA, a különböző kimeneti mintavételi sebességek, lejátszhatók a 192 kHz/24 bites és DSD128 felbontású Hi-Res fájlok. Ez a streamer lehet, hogy kompakt de az biztos, hogy hatalmas lehetőségeket tartogat.

www.primare.net

 

EISA TURNTABLE 2022-2023
Thorens TD 1500

A Thorens TD 1500 lemezjátszó egy királyi család leszármazottja, ami a klasszikus felfüggesztett alváz elvét – és a TD 150 elődjének dizájnját – a modern korban értelmezi újra. A gyárilag előszerelt hangkar és a mellékelt Ortofon 2M Bronze hangszedő segítségével ez a lemezjátszó tekintélyt parancsoló, súlyos basszusokat, finom dinamikát és buja középtartományt csalogat elő a hanglemez barázdáiból. A beállítás és a működtetés is gyerekjáték, a TD 1500 a felfüggesztés szintjének és a hangkar magasságának teljes körű állíthatóságát kínálja, valamint elegáns elektronikus sebességszabályzóval rendelkezik. Bár a felépítés, a megjelenés és az ár is ellenállhatatlan, a TD 1500 hangminőségével fogja a legtöbb fejet elcsavarni. Ez a “régi” és az “új” páratlan keveréke.

www.thorens.com

 

EISA VINYL SYSTEM 2022-2023
Pro-Ject X2 B & Phono Box S3 B

A belépő szinttől elszakadni vágyó bakelit-rajongóknak nem kell tovább keresniük, hiszen itt a Pro-Ject X2 B. A cég kipróbált és megbízható X2 lemezjátszójának frissített, kiegyensúlyozott változata, egy kiváló Ortofon Quintet Red MC hangszedővel van felszerelve, ami egy csillapított karbon-alumínium hangkar végére szerelve, rafinált és gyönyörű hangzást kínál. A két kilós akril tányér és a merev masszív lábazat, amely négy pazar kivitelben kapható, egyenletes és rezonanciamentes lejátszást biztosít. A Pro-Ject Phono Box S3 B phono fokozat továbbra is ideális partnere az X2 B lemezjátszónak – ez a sokoldalú kis doboz a hangszedőtől az erősítőig megőrzi a szimmetrikus kapcsolat előnyeit és kiválóan szól.

www.project-audio.com

 

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2022-2023
Paradigm Founder 120H

A Paradigm Founder sorozatának legnagyobb modellje ugyanazokat a modern dizájnelemeket, meghajtó technológiákat és házszerkezetet használja mint testvérei, de amíg a többi Founders passzív hangsugárzó a 120H hibrid konstrukció. A 8,5 hüvelykes mélysugárzók triójával és 1000 W erősítéssel rendelkező aktív basszus szekció, a passzív közép- és magashangszóró egységekkel alkot tökéletesen integrált egészet. Ezt a padlóra állítható hangsugárzót még inkább kiemeli a tömegből az ARC Genesis, amely még a hagyományos hifi-készülékekkel is lehetővé teszi a helyiségkorrekciót. Az eredmény egy prémium kategóriás hangfal, amely a saját szobájához és rendszeréhez optimalizálható, és ami erőteljes, kontrollált és magával ragadó teljesítményt nyújt.

www.paradigm.com

 

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2022-2023
KEF LS60 Wireless

A karcsú KEF LS60 Wireless forradalminak tűnik és megmutatja a világnak, milyen lehet a hifi jövője. A márka számos házon belüli innovációját felhasználták, beleértve a KC62 mélysugárzó helytakarékos Uni-Core technológiáját, a 12. generációs Uni-Q meghajtót és a hatalmas Blade pont-forrás kialakítását, így ez az aktív padlósugárzó hihetetlen basszust, kézzelfogható erőt és makulátlan képalkotást kínál. További előny a KEF LS50 Wireless II könyvespolc modellból származó szoftver-platform adaptálása, ami azt jelenti, hogy az LS60 ugyanazokat a kimerítő streaming opciókat (beleértve az AirPlay 2 és a Roon eljárásokat, valamint a felhasználóbarát alkalmazás alapú vezérlést) hordozza. Egyszerűen fogalmazva, nincs semmi hasonló a piacon – a vásárlóknak csak a színt kell kiválasztaniuk.

www.eu.kef.com

 

EISA SMART AMPLIFIER 2022-2023
Marantz Model 40n

A Marantz gazdag történetében számos mérföldkőnek számító erősítő található, a Model 40n tökéletesen illeszkedik ebbe az örökségbe. Fekete vagy ezüstarany kivitelben is gyönyörűen néz ki, de még vonzóbb, ahogyan a márka teljesítményt előtérbe helyező etikáját a funkciók szédítő választékával ötvözi. A HEOS platformon keresztül streamelhet digitális zenét, lemezjátszót csatlakoztathat az MM phono bemenethez, de a HDMI ARC konnektoron keresztül egy tévét is csatlakoztathat. A Model 40n egyaránt otthonosan mozog az analóg vagy digitális zenei gyűjtemények lejátszásában, s a tévézést és filmnézést is új szintre emeli. Aki egy modern, mindenre alkalmas integrált erősítőt keres kiváló hangzással, itt megtalálja.

www.marantz.com

 

EISA BEST VALUE STEREO SYSTEM 2022-2023
Denon PMA-900HNE & DCD-900NE

A Denon PMA-900HNE tökéletes választás azon zenekedvelők számára, akik megfizethető árú, széles funkcionalitással és erőteljes hangzással rendelkező rendszert építenek. A vállalat jól bevált Advanced High Current technológiája képes hatékonyan meghajtani a társított hangfalakat, ráadásul – Denon integrált erősítőnél először – a HEOS vezeték nélküli streaming és az alkalmazásvezérlés is csatlakozik a Bluetooth és a fejhallgató-csatlakozót is tartalmazó konnektorok listájához. A PMA-900HNE lemezjátszóval vagy televízióval való használata is lehetséges, utóbbi esetben a rendszer a TV távirányító parancsait is képes megtanulni. Hozza össze a Denon ugyancsak megfizethető árú DCD-900NE CD-lejátszójával és máris egy briliáns, kétdobozos rendszert kap, amely minden alapvető igényt lefed.

www.denon.com

 

EISA WIRELESS ON-WALL LOUDSPEAKERS 2022-2023
System Audio legend 7.2 silverback

Az erősítés, a DSP és egy vezeték nélküli modul integrálásával, amely a nagy felbontású WiSA platformon alapul, a System Audio legend 7.2 passzív hangsugárzója “ezüsthátú” kivitelben egyedülálló. A falra szerelhetőség révén a karcsú kabinet nem foglal sokat a belső térből, a fal közelsége nem zavarja meg az öt hüvelykes mélyközép hangszórópárt. A vezetékes lejátszás továbbra is opció marad, de a hangsugárzót a System Audio opcionális Stereo Hubjához csatlakoztatva AirPlay, Bluetooth, Chromecast vagy Spotify Connect segítségével egyszerűen streamelhetővé válik a zene. Ez a kompakt doboz beépített szobakorrekciót is kínál a hangzás javítására, valamint rengeteg bemenetet a külső forrásokhoz – mindezt úgy, hogy hangszórókábel nincs a láthatáron!

www.system-audio.com

 

EISA STREAMING AMPLIFIER 2022-2023
Roksan Attessa Streaming Amplifier

A klasszikus Roksan modellek előtt tisztelgő, karcsú dizájnnal és a “csak hangszórókat hozzáadó” erősítő frissítő megoldásával tévesen azt hihetnénk, hogy az Attessa Streaming Amplifier nem a funkciókról, hanem a formáról szól. De ez a nagy teljesítményű AB osztályú erősítő a zenei igények kielégítésére összpontosít, mind a vezetékes bemeneteken – beleértve a kiváló MM phono fokozatot – mind a kiváló BluOS streaming platformon keresztül. A digitális és analóg bemenetekhez hozzáadódik még az alkalmazás alapú vezérlés és a multiroom funkcionalitás. A teljesítmény is példaértékű – az Attessa Streaming Amplifier erőteljes hangzása órákig élvezhető, egy olyan erőmű által hajtva, amely csak úgy ontja magából a hangot.

www.roksan.com

 

EISA ALL-IN-ONE LOUDSPEAKER 2022-2023
Sonus faber Omnia

A feltűnő megjelenés és a megvilágított érintőképernyős kezelőszervek miatt könnyű bele szeretni az Omnia-ba, de maradni a Sonus faber hangzás és a széleskörű funkciókészlet miatt fogunk. A több meghajtóból álló hangsugárzó elrendezés, a robusztus erősítés és a fejlett jelfeldolgozás jóvoltából ez az all-in-one hangsugárzó a hagyományos sztereó hangszóró-összeállítás színpadát egydobozos kivitelben hozza, ráadásul ugyanolyan tehetséges, ha zene lejátszásról vagy nappalit hanggal megtöltő tévézésről van szó. Az Omnia emellett nagyon jól csatlakoztatható – a streaming lehetőségek közé tartozik az Apple AirPlay 2, a Chromecast, a Roon, a Tidal Connect és a Spotify Connect, a dedikált phono bemenetnek köszönhetően a lemezjátszó használata több mint üdvözlendő, a HDMI ARC révén pedig a tévék csatlakoztatása is gyerekjáték.

www.sonusfaber.com

 

EISA STEREO SYSTEM 2022-2023
Rotel RA-6000 & DT-6000

A Diamond sorozat a Rotel legjobb formáját villantja meg. A széria a japán márka hatvanadik évfordulójának megünneplése alkalmából került piacra, egy integrált erősítő és egy CD-lejátszó/DAC párost tartalmaz. Az RA-6000 a Rotel csúcskategóriás Michi modelljeinek technológiáját tartalmazza és a teljesítmény, a tekintély és a tisztaság izgalmas keverékét kínálja. A hozzá illő DT-6000 nem csak kifinomult CD lejátszást kínál – nem véletlenül nevezik DAC Transportnak – hanem egy kiváló 384 kHz/32 bites konverziós fokozatot tartalmaz, amely más digitális forrásokkal is nagyszerűen használható. A Rotel Diamond Series duója együttesen egy átlátható, dinamikus zenei rendszerré válik, amely elragadó és könnyen izgalomba hoz.

www.rotel.com

 

EISA DAC 2022-2023
Musical Fidelity M6x DAC

A DAC úttörőjétől származó Musical Fidelity M6x DAC méltó utódja annak a Digilog modellnek, amivel 1988-ban minden elkezdődött. A szerény, de finoman megmunkált alumínium ház mögött sok minden lapul, többek között egy egyedi órajel-megoldás és a legújabb ESS DAC chipek párja, amelyek kettős mono-kialakításban működnek és támogatják a 768 kHz/32 bites és DSD512 felbontású hi-res anyagokat. Működésbe helyezve elképesztő betekintést, képi megjelenítést és részletességet nyújt, nyolc szűrő áll rendelkezésre a hangzás ízlés szerinti finomhangolásához. A bemenetek, köztük az USB-B és az AES/EBU, szinte minden digitális forrást lefednek. Az M6x DAC ráadásul nem csak egy hangszóró alapú szeparált rendszer kiváló kiegészítője, hiszen egy nagyszerű fejhallgató-erősítő is beépítésre került.

www.musicalfidelity.com

 

EISA BEST VALUE WIRELESS LOUDSPEAKERS 2022-2023
SVS Prime Wireless Pro Powered Speakers

Az SVS Prime Wireless Pro Powered hangsugárzók az aktív kialakítás előnyeit többféle streaming lehetőséggel ötvözik, az amerikai márka kínálatának – és a hallgatószobák – megfizethető árú ragyogó kiegészítőjeként. A beépített 2×100 W teljesítményű erősítővel hajtott kétutas könyvespolc méretű modellek erőteljes, helyiséget betöltő hangzást produkálnak. A mélysugárzó kimenet lehetővé teszi az opcionális bővítést, az EISA-díjas SVS 3000 Micro például logikus választásnak tűnik. A nagy felbontású DTS Play-Fi platformmal való integráció megnyitja a források világát, de az SVS a fizikai bemenetekkel sem spórolt, digitális optikai, analóg vonalszintű és HDMI ARC bejáratok is vannak. Ez egy mindenre kiterjedő csomag, amely képes örömet okozni a zene szerelmeseinek.

www.svsound.com

 

EISA HEADPHONE SYSTEM 2022-2023
EarMen CH-Amp, Tradutto & Staccato

A finom kidolgozású alumínium házakba csomagolt különálló egységek mindegyikének saját szerep jutott, a négy dedikált egységgel az EarMen egy ragyogó megoldást hozott létre a streaminget kedvelő fejhallgató rajongóknak. A Staccato egy karcsú streamer, amelyet egy felhasználóbarát okostelefon-alkalmazás vezérel és amely hi-res hangot küld a teljesen szimmetrikus Tradutto DAC-ba. A CH-Amp előerősítő/fejhallgató erősítő folytatja a teljesen kiegyensúlyozott etikát és képes a legigényesebb fejhallgatókat is ellátni. Minden EarMen komponens külön-külön is használható, de a CH-Amp mellé csomagolt háromkimenetes tápegységgel együtt egy olyan nagy teljesítményű rendszert kapunk, amely mindent beragyog.

www.earmen.com

 

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2022-2023
Argon Audio TT-4

Bár viszonylag fiatal márka, az Argon Audio mára Skandinávia egyik legnagyobb lemezjátszó gyártójává vált. A TT-4 zászlóshajó meg is mutatja, hogy miért. Ez a lemezjátszó a tökéletes és pontos zenelejátszásról szól, amit a másfél kilós lemeztányér, nehéz MDF talapzat és a rezgéscsillapító lábak segítenek. Még a 8,9 hüvelykes szénszálas hangkar is az ATS (Anisotropic Torsion Stabiliser) rezonanciák minimalizálására szolgáló rendszerrel van ellátva. A TT-4 könnyű használatát a beépített, kiváló minőségű RIAA phono előerősítő, az elektronikus sebességszabályozó és az előre beszerelt Ortofon 2M Red hangszedő biztosítja. A fafurnér, fekete és fehér színválaszték miatt a kiváló teljesítményt nyújtó lemezjátszó még mutatós is.

www.argonaudio.com

 

EISA HIGH-END STEREO SYSTEM 2022-2023
MOON Voice 22 & ACE

A Voice 22 a kanadai cég sikeres hifi-komponenseinek sorát egészíti ki, ez a MOON kiváló bemutatkozása a hangszórók területén. A finoman megmunkált kétutas könyvespolc-állványos hangfal sokat profitál a rezonancia-kontrollált basszusreflex kabinetből és képes finom egyensúlyt teremteni az éles részletek és a súlyos, helyiséget betöltő teljesítmény között, ami a kompakt kialakítás miatt egészen meglepő. A hangzásvilág számos erősítőhöz illik, de a Voice 22 ideális partnere a vékony, de nagy teljesítményű ACE all-in-one hangfalnak. Utóbbi a vállalat sokoldalú MiND 2 streaming platformját is integrálja, intuitív alkalmazásvezérlést, számos fizikai bemenetet és egy izmos erősítőt is kapunk, így biztosra vehető, hogy a MOON Voice 22/ACE rendszert otthonunk minden zenebarátja imádni fogja.

www.simaudio.com

 

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group

EISA POWER AMPLIFIER 2022-2023
Primare A35.8

A Primare 35-ös sorozatába tartozó zászlóshajó erősítőt a többcsatornás és a hifi sztereó felhasználóknak tervezték . A készülék nyolc áthidalható csatornán erős, dinamikus Hypex Ncore erősítést használ, a felhasználó eldöntheti, hogy mit kezdjen velük. Egy házimozi szett esetében az A35.8 szétoszthatja kimenetét egy surround elrendezésben, de az elülső LCR hangszórók bi-erősítésére is lehetőség van, míg egy kétcsatornás rendszerben az áthidalt párok fenomenális teljesítményt biztosítanak, ráadásul mind a nyolc erősítő munkára fogható az osztott keresztváltóval ellátott hangfalakon. Ez egy rugalmas, innovatív és uralkodó hangzású erősítő a márkára jellemző stílusos, visszafogott házban.

www.primare.net

 

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2022-2023
Perlisten S Series

A Perlisten az S Series képében, egy öt modellből álló csúcskategóriás termékcsaláddal rukkolt elő. A kifogástalan hangminőség kulcsa a testreszabott Directivity Pattern Control (DPC) elrendezés, egy berillium csipogó és szénszálas középsugárzó dómokból álló fészek, amely precíziós tervezéssel ellenőrzött szórást és pontos képalkotást biztosít. A Perlisten DPC minden hangsugárzóban megtalálható, a kínálat csúcsát jelentő S7t álló hangfaltól kezdve a monitor, a center, az állványra szerelhető és a surround opciókig, kivételes részletességgel és árnyalatokkal gazdagítva a filmeket és a zenét, amit az egyedi mélysugárzók sziklaszilárd mélyhangjai támasztanak alá. A buja megjelenés és a kiemelkedő építési minőség még inkább győztessé teszi ezt a sorozatot.

www.perlistenaudio.com

 

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA MOBILE DAC 2022-2023
iFi Audio xDSD Gryphon

A hordozható DAC rendszerek piacán nagy a versengés, de az xDSD Gryphon képes kiemelkedni a tömegből, köszönhetően az átlátó hangzásnak, az átfogó funkciókészletnek és a széles körű csatlakoztathatóságnak. Az EISA-díjas xDSD DAC utódja az iFi Audio új OLED-képernyőjével rendelkezik, amely folyamatosan tájékoztat a választott bemenetről, a bitrátákról és egyebekről, ezen felül átdolgozott, felhasználóbarát kezelőszerveket is kapunk. A készülék belsejében a legújabb Qualcomm QCC5100 Bluetooth chip támogatja szinte az összes létező audiofil kodeket, míg a hi-res rajongók USB vagy S/PDIF kapcsolaton keresztül játszhatják le gyűjteményeiket. A lenyűgözően hosszú akkumulátor-üzemidő, a vonzó, jól megépített ház, valamint az egyvégű és szimmetrikus fejhallgatók támogatása révén az xDSD Gryphon kategóriájában vezető szerepet tölt be.

www.ifi-audio.com

 

EISA AWARDS 2022-2023 – A TELJES LISTA

Photography Expert Group

EISA CAMERA OF THE YEAR 2022-2023
Nikon Z 9

EISA MICRO FOUR THIRDS CAMERA 2022-2023
OM System OM-1

EISA APS-C CAMERA 2022-2023
Canon EOS R7

EISA FULL-FRAME CAMERA 2022-2023
Sony Alpha 7 IV

EISA BEST BUY CAMERA 2022-2023
Fujifilm X-T30 II

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2022-2023
Canon EOS R3

EISA VLOGGING CAMERA 2022-2023
Sony ZV-E10

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2022-2023
Panasonic Lumix DC-GH6

EISA LENS OF THE YEAR 2022-2023
Sony FE 24-70mm F2.8 GM II

EISA MACRO LENS 2022-2023
Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S

EISA MANUAL LENS 2022-2023
Laowa 90mm F2.8 2x Ultra Macro APO

EISA PHOTO/VIDEO WIDE ANGLE ZOOM LENS 2022-2023
Sony FE PZ 16-35mm F4 G

EISA PHOTO/VIDEO ZOOM LENS 2022-2023
Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm F1.7 ASPH

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO LENS 2022-2023
Nikon NIKKOR Z 400mm F2.8 TC VR S

EISA STANDARD LENS 2022-2023
Fujifilm FUJINON XF33mm F1.4 R LM WR

EISA STANDARD ZOOM LENS 2022-2023
Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2

EISA SUPERZOOM LENS 2022-2023
SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sports

EISA TELEPHOTO LENS 2022-2023
Nikon NIKKOR Z 800mm F6.3 VR S

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2022-2023
Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II

EISA TRAVEL ZOOM LENS 2022-2023
Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD

EISA WIDE ANGLE LENS 2022-2023
SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary

EISA ZOOM LENS 2022-2023
Tamron 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD

Combined Award with Mobile Expert Group

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2022-2023
Sony Xperia 1 IV

Hi-Fi Expert Group

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2022-2023
Paradigm Founder 120H

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2022-2023
KEF LS60 Wireless

EISA WIRELESS ON-WALL LOUDSPEAKERS 2022-2023
System Audio legend 7.2 silverback

EISA ALL-IN-ONE LOUDSPEAKER 2022-2023
Sonus faber Omnia

EISA HIGH-END STEREO SYSTEM 2022-2023
MOON Voice 22 & ACE

EISA BEST VALUE WIRELESS LOUDSPEAKERS 2022-2023
SVS Prime Wireless Pro Powered Speakers

EISA HEADPHONE SYSTEM 2022-2023
EarMen CH-Amp, Tradutto & Staccato

EISA STREAMING AMPLIFIER 2022-2023
Roksan Attessa Streaming Amplifier

EISA SMART AMPLIFIER 2022-2023
Marantz Model 40n

EISA BEST VALUE STEREO SYSTEM 2022-2023
Denon PMA-900HNE & DCD-900NE

EISA STEREO SYSTEM 2022-2023
Rotel RA-6000 & DT-6000

EISA VINYL SYSTEM 2022-2023
Pro-Ject X2 B & Phono Box S3 B

EISA TURNTABLE 2022-2023
Thorens TD 1500

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2022-2023
Argon Audio TT-4

EISA DAC 2022-2023
Musical Fidelity M6x DAC

EISA STREAMER 2022-2023
Primare NP5 Prisma MK2

EISA HEADPHONE AMPLIFIER 2022-2023
Ferrum Audio OOR

EISA HIGH-END HEADPHONES 2022-2023
Meze Audio Elite

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group

EISA POWER AMPLIFIER 2022-2023
Primare A35.8

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA MOBILE DAC 2022-2023iFi Audio xDSD Gryphon

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2022-2023
Perlisten S Series

Home Theatre Audio Expert Group

EISA COMPACT SOUNDBAR 2022-2023
Polk Audio MagniFi Mini AX

EISA HIGH-END SOUNDBAR 2022-2023
Devialet Dione

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2022-2023
TCL C935U

EISA HOME THEATRE SOLUTION 2022-2023
Loewe klang system

EISA INTEGRATED SOUNDBAR 2022-2023
Philips Fidelio FB1

EISA HOME THEATRE SOUNDBAR 2022-2023
Hisense U5120GW

EISA HOME THEATRE PROCESSOR 2022-2023
Anthem AVM 90

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2022-2023
Trinnov Amplitude16

EISA HOME THEATRE AV RECEIVER 2022-2023
Denon AVR-X1700H

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2022-2023
Perlisten D215s

Combined Award with Hi-Fi Expert Group

EISA POWER AMPLIFIER 2022-2023
Primare A35.8

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2022-2023
Perlisten S Series

Combined Award with Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA MEDIA PLAYER 2022-2023
Zidoo NEO S

Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA PREMIUM MINI LED TV 2022-2023
TCL 65C835

EISA HOME THEATRE TV 2022-2023
Philips 65OLED+937

EISA BEST BUY OLED TV 2022-2023
Philips 55OLED807

EISA BEST BUY LCD TV 2022-2023
TCL 55C735

EISA FAMILY TV 2022-2023
Philips 55PUS8807

EISA PREMIUM LCD TV 2022-2023
Hisense 65U8HQ

EISA PREMIUM OLED TV 2022-2023
Sony XR-65A95K

EISA GAMING TV 2022-2023
LG OLED42C2

EISA GAMING PROJECTOR 2022-2023
BenQ X3000i

EISA UST PROJECTOR 2022-2023
XGIMI AURA

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2022-2023
Epson EH-LS12000B

EISA MEDIA PLAYER 2022-2023
Zidoo NEO S

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA MOBILE PROJECTOR 2022-2023
Philips GoPix 1

Mobile Devices Expert Group

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2022-2023
OPPO Find X5 Pro

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023
Honor 70

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2022-2023
Sony Xperia 1 IV

EISA SMARTWATCH 2022-2023
Huawei Watch GT 3 Pro

EISA WIRELESS HEADPHONES 2022-2023
Sony WH-1000XM5

EISA MOBILE SPEAKER 2022-2023
JBL Flip 6

EISA IN-EAR HEADPHONES 2022-2023
OPPO Enco X2

EISA TABLET INNOVATION 2022-2023
TCL NXTPAPER 10s

Combined Award with Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA MOBILE PROJECTOR 2022-2023
Philips GoPix 1

Combined Award with Hi-Fi Expert Group

EISA MOBILE DAC 2022-2023
iFi Audio xDSD Gryphon

EISA WIRELESS HEADPHONES 2022-2023
Sony WH-1000XM5

EISA MOBILE SPEAKER 2022-2023
JBL Flip 6

In-Car Electronics Expert Group

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2022-2023
HELIX P SIX DSP ULTIMATE

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2022-2023
ESX QL812SP

EISA IN-CAR PREMIUM UPGRADE 2022-2023
Audison AF M12.14 bit

EISA IN-CAR DSP SOFTWARE 2022-2023
DSP PC-Tool 5 by Audiotec Fischer

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2022-2023
Ground Zero GZ ULTRA T-30 + GZ ULTRA K-165

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2022-2023
Hertz MPS 250 S2/S4

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2022-2023
Ground Zero GZ ULTRA A-2

EISA IN-CAR DASHCAM 2022-2023
Nextbase 622GW

EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 2022-2023
Maserati Grecale with Sonus faber High Premium Audio System

EISA IN-CAR CAMPER VAN COMPONENT 2022-2023
Eton UG FIAT SUB 6A

www.eisa.eu