EISA Home Theatre Video Awards 2021-2022

A televízió napjainkban az otthoni szórakozás és napi információszerzés legfontosabb eszköze, melynek technikai színvonala az új technológiák bevezetésével fantasztikus mértékben fejlődött. Az OLED, QLED, miniLED panelek és a 8K felbontás megjelenése forradalmasította a televíziózást.

EISA 8K TV 2021-2022
LG 75QNED99

Az LG LCD tévésorozatának zászlóshajó státuszát kiérdemlő 75QNED99 szépen kihangsúlyozza a legmodernebb miniLED háttérvilágítás, a többzónás helyi fényerőszabályzás és a 8K felbontás előnyeit. A készülék hetvenöt hüvelykes Quantum Dot NanoCell panelje lenyűgöző fényerőt, széles kontrasztot és élénk színeket kínál, míg az LG legújabb háttérvilágítása precízen dolgozik a HDR anyagokkal, illeszkedve a 75QNED99 ultraéles 8K prezentációjához. Ez a teljesítmény hibátlan moziélményt lop a filmezős éjszakákba, ugyanakkor a tévé sokoldalúságát bizonyítja, hogy nagyképernyős játékokhoz (4K/120 Hz kompatibilis hardverről) és a kiváló WebOS 6.0 intelligens platformon keresztül streaminghez is jó választás.

www.lge.hu

 

EISA Gaming TV 2021-2022
LG OLED48C1

Ahogy a játékkonzolok és a számítógépek egyre fejlődnek, integrálva a nagy képkockasebességet (frame rate) és HDR technológiákat, a felhasználók egyre inkább a nagyobb tudású kijelzőket keresik. Az LG OLED48C1 vonzereje, hogy a márka összes újabb generációs videófeldolgozó funkciója, egyetlen negyvennyolc hüvelykes készülékben összpontosul, ami nemcsak a nappaliban, hanem játékos kuckókban is jól jöhet. A 4K/120 Hz támogatáson kívül (beleértve a Dolby Vision HDR képességet) a készülék mind a négy HDMI bejáraton támogatja a változó frissítési gyakoriságot (VRR) a stabil, szakadásmentes játékhoz, valamint az automatikus alacsony késleltetési (ALLM) módot. Az LG Game Optimizer előre kalibrált műfajspecifikus beállításokat kínál a megjelenítés testreszabásához, a villámgyors válaszidő pedig azt jelenti, hogy mindig egy lépéssel az akció előtt járhatunk.

www.lge.hu

 

EISA Best Premium OLED TV 2021-2022
LG OLED65G1

A hatvanöt hüvelykes LG G1 tévé ötvözi a Gallery Series kialakítást – amely lehetővé teszi, hogy a tévé tökéletesen illeszkedjen a falhoz – egy minden eddiginél hatékonyabb Evo OLED panellel. Utóbbi szállítja az OLED technológia feketeszintre vonatkozó jellemzőit, így lenyűgöző kontraszttal és élénk, árnyalt színekkel dolgozó 4K HDR képet kapunk. A kimelkedő teljesítményben fontos szerepet játszik az LG Alpha9 processzorának legújabb generációja, amely tovább finomítja az AI Picture Pro képoptimalizálását, a zajcsökkentést és a mozgáskezelést. A tévé prémium érzetét tovább hangsúlyozza a Dolby Vision IQ és a Dolby Atmos támogatás, illetve az időtálló HDMI-csatlakozás (4K/120 kép/mp) és a széles körű intelligens funkciók. Az LG OLED65G1 egy izgalmas premium OLED televízió élmény.

www.lge.hu

 

EISA Best Buy OLED TV 2021-2022
Philips 55OLED806

A Philips 55OLED806 kiváló minőségű 4K HDR televízió, ami megkapta a vállalat korábbi csúcskategóriás modelljei számára fenntartott technológiákat, beleértve a négyoldalas Ambilight világítást és a beégés elleni eljárást. Ezek az újdonságok szépen együttműködnek a HDR10+ és Dolby Vision képességekkel, az alkalmazásokkal megrakott Android 10.0 platformmal és a fejlett HDMI specifikációval, amik együttesen minden tekintetben vonzó OLED televíziót eredményeznek. A készüléket játékosoknak, a streaming és a filmek kedvelőinek (utóbbiak választhatnak Filmmaker és Home Cinema üzemmódok közül) tervezték. Ez a középkategóriás modell kiváló képi teljesítményt nyújt, mindezt ráadásul úgy, hogy a rendkívül vékony előlap és az állítható lábak miatt a nappaliból sem hasít ki túl nagy részt.

www.philips.hu

 

EISA Premium LCD TV 2021-2022
TCL 65C825

A TCL 65C825 csúcsmodellja olyan 4K teljesítményt nyújt, amely ellentmondani látszik a csábító árcédulának. A hagyományos LCD háttérvilágítást egy többzónás, több ezer miniLED fényforrást dolgoztató rendszerre cserélték. A fekete szintek és a részletesen megjelenített árnyékok kiválóak, a HDR-lejátszás pontos (Dolby Vision IQ és HDR10+ egyaránt adott) mindezt a Dynamic Tone Mapping finomhangolja. A mozis látványon túl több kényelmi szolgáltatás is zöld utat kapott, az Onkyo csapatával együtt tervezett hangrendszer pedig nyitott, teljes körű hangzást biztosít. Van Android okosplatform és a következő generációs játékkonzolokkal való kompatibilitás sem hiányzik. Bárhonnan nézzük a TCL 65C825 -öt ez egy győztes készülék.

www.tcl.com/hu

 

EISA Best Home Theatre TV 2021-2022
Philips 65OLED936

A 65OLED936 televízió méltó a zászlóshajó besoroláshoz. Példaértékű megjelenítést és nagyszerű hangot nyújt, ráadásul a Philips legfejlettebb képmotorját használja. Ez utóbbi összedolgozik a legújabb OLED panellel, jól eltalált képmódokat kínál, amelyek a profi kalibrálásnak köszönhetően első osztályú látványt biztosítanak és itt van még a hang, ami miatt ez a hatvanöt hüvelykes tévé – verhetetlen. Az integrált hangrendszer ismét a Bowers & Wilkins szakértőinek munkája, ami egy továbbfejlesztett 3.1.2 meghajtó-egységet tartalmaz. A Dolby Atmos rendszer, ritkán tapasztalható tér-, részlet- és tisztaságérzetet, gazdag, robusztus basszust kínál. A Philips 65OLED936 igazából nem csupán egy tévé, hanem egy teljes házimozi szett.

www.philips.hu

 

EISA PREMIUM UST PROJECTOR 2021-2022
Samsung The Premiere LSP9T

Az LSP9T projektor csinosan felöltöztetett házán belül a Samsung a legmodernebb képalkotási technológiát egy élvezetes, magával ragadó 4.2 csatornás hangrendszerrel, tévé tunerrel és kifinomult intelligens platformmal egyesíti. A film-, televízió-, alkalmazás- és játékforrások mind készen állnak a nagy képernyős élmény könnyed szállítására. A tripla-lézeres motor messze meghaladja a DCI-P3 színteret, lazán a kategória legjobb színminőségét nyújtja 4K HDR (beleértve a HDR10+) támogatással, miközben a mozgáskezelés és a képélesség is kiváló. Funkciókban gazdag és nagy teljesítményű készülék, ami a legjobb példa arra, hogy egy ultrarövid vetítési távolságot alkalmazó projektor, miként helyettesítheti hatékonyan a hagyományos síkképernyős tévét.

www.samsung.com/hu

 

EISA Laser TV Projection System 2021-2022
BenQ V7000i/V7050i and ALRS01

A BenQ V7000i (fehér) és V7050i (fekete) projektor a hagyományos kivetítők szuper méretét a tévékre jellemző felhasználóbarát megoldásokat ötvözve, kényelmes, kiváló minőségű házimozi-élményt nyújt. A beállítás egyszerű, köszönhetően az integrált eszköz (fókusz, trapézkorrekció) készletnek. Mellékelt hardverkulcs (dongle) biztosítja az Android TV funkciókat és alkalmazásokat, lehetővé téve többek között a hangvezérlést. Az építési minőség és a dizájn kiváló, az előlapi sztereó hangrendszer teljesítménye tiszta és robusztus. A 4K HDR reprodukcióra természetes színek, éles képek és élénk kontraszt jellemző és az élvezeti értéket tovább növeli, ha a BenQ opcionális száz hüvelykes ALR (Ambient Light Rejection) kivetítője a társ. Ez egy kiváló all-in-one megoldás.

www.benq.eu

 

EISA Best Buy LCD TV 2021-2022
TCL 55C728

A TCL 55 hüvelykes (55C728) modellje a megfizethető 4K tévék hibátlan archetípusa. A készülék vékony keretes stílusa, asztali használatot megkönnyítő diszkrét lábakkal kiegészítve megkönnyíti az elhelyezést. A funkciók listája tartalmazza a HDMI 2.1 csatlakozást, az Android TV operációs rendszert – amely még idén frissíthető a Google TV rendszerre – valamint a Dolby Vision IQ HDR és a Dolby Atmos IQ audio támogatást. A legfontosabb, hogy ezt a vonzó specifikációt olyan képminőséggel támogatták meg, amely vitán felül túlmutat a kategórián. A TCL közvetlen megvilágítású QLED panelje részletes, színpontos megjelenítést és kifejező kontrasztot biztosít, életre keltve a filmeket, tévéműsorokat és videójátékokat, amikhez az integrált Onkyo hangrendszer biztosít ütős kíséretet. Akik sokoldalú, nappalibarát síkképernyőt keresnek, de nem terveznek bankot rabolni, figyeljenek!

www.tcl.com/hu

 

EISA Best Buy Projector 2021-2022
XGIMI HORIZON Pro

A XGIMI Horizon Pro egy olyan kompakt, könnyen hordozható 4K HDR projektor Android TV funkciókkal, amely plug-and-play felhasználói élményt kínál és szinte bárhová telepíthető. Az automatikus fókusz és a trapézkorrekció során a rendszer intelligens „akadálykerülést” alkalmaz, hogy a kép bármilyen falfelülethez illeszkedjen, ezen felül dedikált képernyőhöz illesztett beállítások is vannak. A LED (2200 Lumen) fényforrás által szállított képek élesek, világosak és intenzív színűek. A széleskörű csatlakoztathatóság magában foglalja a WiFi és a Bluetooth kapcsolatokat, van HDMI a Blu-ray lejátszáshoz és digitális hangkimenet a külső hangrendszer társításához, bár a beépített Harman/Kardon hangszórók hangteljesítménye is dícséretet érdemel.

www.xgimi.com

 

EISA Family TV 2021-2022
Hisense 65U8GQ

A 65U8GQ a Hisense értékelése szerint, egy sokoldalú modern készülék. A hatvanöt hüvelykes ULED modell Quantum Dot panelje teljes körű helyi fényerő-szabályozást kínál. A könnyen használható VIDAA U5 intelligens operációs rendszer alkalmazások és a tartalmak széles választékához enged hozzáférést a távkapcsoló vagy a beépített Alexa és Google asszisztensek segítségével. A konzolos játékosok minden HDMI bemeneten örülhetnek a VRR és ALLM támogatásnak, míg a filmrajongók a 4K HDR (Dolby Vision, HDR10+) források élvezetében merülhetnek el. Ez egy nagyon lenyűgöző készülék, igen csábító áron.

www.hu.hisense.com

 

EISA Home Theatre Projector 2021-2022
Sony VPL-VW590ES

A Sony aktuális házimozi kínálatában a VPL-VW590ES megtartja a lámpa-alapú vetítés megfizethetőségét, ugyanakkor biztosítja a dinamikus írisz előnyeit. A készülék prémium státuszának kulcsa a valódi natív 4K optika használata, ami három 4096 x 2160 képpont felbontású SXRD panelt egyesít. A rendszer a fehér árnyalatokat és színeket is képesek az elérhető maximális 1800 lumenes fényerő mellett biztosítani. A Sony új „X1 For Projector” processzora a Bravia tévékből ismerős technológiát örökíti át, képkockánként tudja javítani HDR megjelenítést, 4K Motionflow és Super Resolution feljavítást alkalmazva. A végeredmény valós mozi minőségű, nagyképernyős vetített kép, látványos részletességgel és mély kontraszttal.

www.sony.com

 

EISA AWARDS 2021-2022 –  A TELJES LISTA

Hi-Fi Expert Group

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2021-2022
Monitor Audio Silver 500 7G

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2021-2022
KEF LS50 Meta

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2021-2022
System Audio Legend 40.2 Silverback

EISA WIRELESS STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2021-2022
KEF LS50 Wireless II

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2021-2022
Wilson Audio SabrinaX

EISA HI-FI SUBWOOFER 2021-2022
KEF KC62

EISA STREAMING AMPLIFIER 2021-2022
Cambridge Audio EVO 150

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2021-2022
Rotel Michi X3

EISA POWER AMPLIFIER 2021-2022
NAD C 298

EISA PHONO STAGE 2021-2022
Hegel V10

EISA DIGITAL MUSIC PLAYER 2021-2022
Bluesound NODE

EISA HIGH-END MUSIC PLAYER 2021-2022
HiFi Rose RS150

EISA DAC 2021-2022
Cambridge Audio DacMagic 200M

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2021-2022
Pro-Ject Debut PRO

EISA HIGH-END TURNTABLE 2021-2022
Thorens TD 124 DD

EISA PHONO CARTRIDGE 2021-2022
Ortofon 2M Black LVB 250

EISA STEREO SYSTEM 2021-2022
Marantz Model 30/SACD 30n

EISA HEADPHONE SOLUTION 2021-2022
Naim Uniti Atom Headphone Edition

EISA HEADPHONES 2021-2022
Focal Clear Mg

EISA HIGH-END HEADPHONES 2021-2022
T+A Solitaire P-SE

EISA BEST VALUE HEADPHONES 2021-2022
Sennheiser HD 560 S

EISA HI-FI ACCESSORY 2021-2022
Ferrum Hypsos

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group

EISA COMPACT SUBWOOFER 2021-2022
SVS 3000 Micro

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA WIRELESS HEADPHONES 2021-2022
Philips Fidelio L3

EISA IN-EAR HEADPHONES 2021-2022
LG TONE Free FP8 (DFP8, UFP8, DFP8W, FP8W, UFP8W, FP8E, TFP8E)

Home Theatre Audio Expert Group

EISA SMART SOUNDBAR 2021-2022
Denon Home Sound Bar 550

EISA SOUNDBAR INNOVATION 2021-2022
LG Eclair QP5 (DQP5, DQP5W, QP5W)

EISA COMPACT SOUNDBAR 2021-2022
JBL Bar 5.0 Multibeam

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2021-2022
TCL TS8132

EISA HOME THEATRE SOUNDBAR 2021-2022
Philips Fidelio B97

EISA BEST BUY HOME THEATRE SUBWOOFER 2021-2022
SVS SB-1000 Pro

EISA COMPACT SUBWOOFER 2021-2022
SVS 3000 Micro

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2021-2022
Polk Audio Reserve

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2021-2022
Yamaha RX-V6A

Combined Award with Home Theatre Video Expert Group

EISA UHD PLAYER 2021-2022
Reavon UBR-X200

Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA 8K TV 2021-2022
LG 75QNED99

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2021-2022
LG OLED65G1

EISA BEST GAMING TV 2021-2022
LG OLED48C1

EISA FAMILY TV 2021-2022
Hisense 65U8GQ

EISA BEST BUY LCD TV 2021-2022
TCL 55C728 (55C727 & 55C729)

EISA PREMIUM LCD TV 2021-2022
TCL 65C825 (65C821 & 65C822)

EISA BEST HOME THEATRE TV 2021-2022
Philips 65OLED936

EISA BEST BUY OLED TV 2021-2022
Philips 55OLED806

EISA PREMIUM UST PROJECTOR 2021-2022
Samsung The Premiere LSP9T

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2021-2022
Sony VPL-VW590ES

EISA BEST BUY PROJECTOR 2021-2022
XGIMI Horizon Pro

EISA LASER TV PROJECTION SYSTEM 2021-2022
BenQ V7000i/V7050i & ALRS01

Photography Expert Group

EISA CAMERA OF THE YEAR 2021-2022
Sony Alpha 1

EISA BEST BUY CAMERA (APS-C) 2021-2022
Fuji X-S10

EISA BEST BUY CAMERA (FULL-FRAME) 2021-2022
Nikon Z 5

EISA ADVANCED CAMERA 2021-2022
Nikon Z 6II

EISA PREMIUM CAMERA 2021-2022
Canon EOS R5

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2021-2022
Fujifilm GFX 100S

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2021-2022
Sony Alpha 7S III

EISA LENS OF THE YEAR 2021-2022
Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD

EISA WIDEANGLE LENS 2021-2022
Sony FE 14mm F1.8 GM

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (APS-C) 2021-2022
Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (FULL-FRAME) 2021-2022
Sony FE 12-24mm F2.8 GM

EISA STANDARD LENS 2021-2022
Sony FE 50mm F1.2 GM

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022
Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022
Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

EISA PORTRAIT LENS 2021-2022
Sigma 85mm F1.4 DG DN Art

EISA MANUAL LENS 2021-2022
Laowa Argus 33mm f/0.95 CF APO

EISA MACRO LENS 2021-2022
Nikon NIKKOR Z MC 50mm f/2.8

EISA SPECIAL PURPOSE LENS 2021-2022
Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift

EISA LENS INNOVATION 2021-2022
Canon RF 100mm F 2.8L Macro IS USM

EISA PHOTO SOFTWARE 2021-2022
Zoner Photo Studio X

EISA ADVANCED PHOTO SOFTWARE 2021-2022
DxO PureRAW

EISA PHOTO SERVICE 2021-2022
CEWE Photoworld

EISA PHOTO PRINTER 2021-2022
Epson SureColor SC-P700

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022
Sony Xperia 1 III

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022
OPPO Find X3 Pro

Mobile Devices Expert Group

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022
Sony Xperia 1 III

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022
OPPO Find X3 Pro

EISA BEST SMARTPHONE 2021-2022
Apple iPhone 12 Pro Max

EISA FOLDABLE SMARTPHONE 2021-2022
Huawei Mate X2

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2021-2022
TCL 20 Pro 5G

EISA WIRELESS HEADPHONES 2021-2022
Philips Fidelio L3

EISA IN-EAR HEADPHONES 2021-2022
LG TONE Free FP8 (DFP8, UFP8, DFP8W, FP8W, UFP8W, FP8E, TFP8E)

EISA MOBILE SPEAKER 2021-2022
We. by Loewe We. HEAR 2

EISA SMARTWATCH 2021-2022
Huawei Watch 3 Pro

In-Car Electronics Expert Group

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2021-2022
Kenwood DMX8020DABS

EISA IN-CAR INNOVATION 2021-2022
Audiotec Fischer Conductor

EISA IN-CAR SPEAKER SERIES 2021-2022
Ground Zero Uranium SQ series

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2021-2022
ESX D68SP

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2021-2022
Eton ONYX 16, ONYX 80, ONYX 28

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2021-2022
Match UP 10DSP

EISA IN-CAR CAMPER VAN COMPONENT 2021-2022
Alpine Adventure Audio

EISA IN-CAR COMPACT SUBWOOFER 2021-2022
Pioneer TS-WX010A

EISA IN-CAR INTEGRATION 2021-2022
Zenec Z-E2055

EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 2021-2022
Maserati MC20 with Sonus faber

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

www.eisa.eu