Elindult a BRAVIA CORE szolgáltatás

Az ígéretek szerint a BRAVIA CORE kimagasló minőségű filmélményt biztosít a SONY BRAVIA XR televízió tulajdonosok számára.

A BRAVIA CORE a Sony Pictures Entertainment (SPE) közreműködésével jöhetett létre. A támogatott modellek között megtalálhatók a Bravia XR modellek és a Master Series OLED készülékek, valamint a hamarosan érkező X90J 4K HDR Full Array LED televízió. A felhasználók az SPE prémium kínálatának legjavából válogathatnak, amiben klasszikus filmek és újabb alkotások is megtalálhatók. A BRAVIA CORE az iparágban elsőként alkalmazza a Pure Stream technológiát, amely 80 képkocka/másodperc, dupla sebességű streaming esetén is szinte veszteségmentes UHD BD minőséget szavatol.

A BRAVIA CORE videoszolgáltatás, minden BRAVIA XR TV alapvető tartozéka, hozzáférést biztosít a legnagyobb IMAX Enhanced film gyűjteményhez amit kifejezetten BRAVIA XR készülékekre optimalizáltak. A Sony Pictures és a DTS közreműködésével közel ötven IMAX Enhanced cím került felújításra, amelyek így a legmagasabb kép- és hanghűséggel kerülnek bemutatásra. A csomag részét képző Studio Access mód használatával a nézők betekintést kaphatnak kulisszák mögötti felvételekbe, interjúkat és extra tartalmakat tekinthetnek meg. A felhasználási feltételek és a további részletek itt találhatók.

Forrás: www.sony.hu