Elindult a Goldmund TELOS 300 erősítő forgalmazása

A Goldmund újdonsága egy AB osztályú sztereó erősítő, amely a svájci márka saját fejlesztésű Telos erősítő technológiájának legújabb megoldásait integrálja.

Az új modell a TELOS 280 jelzésű erősítő közvetlen utódja, külső jegyeket tekintve csupán a készülék magassága árulkodik arról, hogy friss fejlesztésről van szó. A TELOS 300 (13.000 GBP) 450W (8 ohm) összesített teljesítményt kínál. A kritikus komponenseket felülvizsgálták és cserélték, fokozott figyelmet fordítottak az automatikus védelmi megoldásokra, amelyek között egy időzítő is található, ami kritikus terhelés esetén azonnal lekapcsolja a rendszert.

Az újabb generációs Telos technológia az Alize Digital/Analog áramkörök legújabb verzióját használja, a mérnökök javították linearitást és csökkentették a magas frekvenciás harmonikus torzítást. A dedikált be- és kimeneti fokozat megakadályozza a visszacsatolást a nagy és alacsony feszültségű áramkörök között. Az erősítő kimeneti impedanciájának extrém mértékű csökkentése jobb mikrodinamikát szavatol és javítja az alacsony frekvenciás reprodukciót. A hátoldalon a kötőhelyeken kívül, analóg RCA és XLR konnektorok kaptak helyet.

Forrás: www.goldmund.com