Elkészítette első síkmágneses fejhallgatóját az ANDOVER Audio

A kifejezetten tetszetős, nyitott hátoldalú füles a nagy teljesítményű, dedikált rendszerek mellett telefonokkal vagy hordozható lejátszókkal (DAP) is probléma nélkül összedolgozik.

A PM-50 (499 USD) fejhallgató könnyű alumínium-ötvözetből és kemény diófából épült. A berakások nem csupán esztétikai célokat szolgálnak, hanem szilárd burkolatot biztosítanak az ötven milliméteres meghajtóknak. Amíg a dinamikus meghajtók hajlamosak a hangélményt befolyásoló ún. cone breakup jelenségre, addig a síkmágneses meghajtók egyenletesen dolgoztatják a membránok teljes felületét, tisztább és pontosabb reprodukciót nyújtva.

A füleshez két (vastagabb és vékonyabb) párna jár, amelyek némiképp befolyásolhatják a hangzást, nyitottabb vagy közvetlenebb hangélményt biztosítva. A bőrrel borított fejpánt könnyű és hosszabb távon is kényelmesen illeszkedik. Az OFC kábel leválasztható és igény szerint cserélhető. A fejhallgató 32 ohm impedanciával, valamint 102 dB érzékenységgel rendelkezik és a 15 Hz – 50 kHz közötti tartományok kezelésére képes.

Forrás: www.andoveraudio.com

Comments are closed.