Elkészítette legkisebb OLED tévéjét a Hisense

Igazodva az aktuális trendekhez a Hisense leleplezte első negyvennyolc hüvelykes OLED tévéjét, amely februárban mutatkozik be a japán piacon.

Bár tavaly még arról pletykáltak, hogy a Hisense az ULED XD (saját fejlesztésű LCD) eljárás miatt jegeli az OLED fejlesztéseket, minden jel arra mutat, hogy a vállalat nem állította teljesen sarokba a technológiát. A társaság ugyanis bejelentette a 48X8F jelzésű OLED tévét, amit a japán után a tengerentúli és európai piacra is be kívánnak vezetni. Az újabb generációs NEO motorral szerelt készülék támogatja a 4K felbontást és HDR (HDR10, Dolby Vision és HLG) kompatibilis. A megjelenítést öt rétegű neurális hálózat finomítja, míg a sebesség optimalizálását mesterséges intelligenciára épített rendszer végzi.

A panel mögé épített 72W teljesítményű hangrendszer két dedikált csipogót és négy full range hangszórót dolgoztat. Az Eilex PRISM akusztikus korrekciós rendszer szűrők (VIR) segítségével mindig az adott tartalomhoz igazítja a hangélményt. A készülék a VIDAA 3.0 platformon működik, amely közvetlen hozzáférést biztosít a népszerű (pl. Amazon Prime Video, Netflix, YouTube) streaming szolgáltatásokhoz, illetve összedolgozik a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszerekkel. A termékvonalhoz egy ötvenöt hüvelykes modell is tartozik.

Forrás: www.hisense.co