Elkészült a CENTRANCE CERENE dB fejhallgató

Az amerikai CEntrance érdekes színfolt a hifi világában, ugyanis a társaság elsősorban profi stúdió elektronikával foglalkozik, s csupán mellékesen készít otthoni felhasználóknak szánt eszközöket. Az elmúlt években a csapat elkészített néhány előerősítőt, pár kiváló DAC is elhagyta műhelyüket, ezúttal pedig egy referencia fülessel jelentkeztek.

A CERENE dB TRANSPARENT REFERENCE (200 USD) fejhallgató masszívan megépített, de alapvetően könnyű, összezárható eszköz. A füles nem a villantós darabok közül való, de szemmel láthatóan minőségi anyagokból készült. A hosszútávú komfort érdekében a fejpánt és fülkagylók borítása puha, ezen felül csuklók biztosítják a pontos illeszkedést és beállítási lehetőségeket. A készülék zárt kialakítású, 45 milliméteres dinamikus meghajtókat dolgoztat, amelyek a 10 Hz – 26 kHz közötti tartomány kezelésére képesek.

A füles szépen összedolgozik a hordozható eszközökkel, integrált vagy csöves erősítőkkel egyaránt, pontos magas, magabiztos közép és határozott alacsony frekvenciák megszólaltatására képes. A modell a gyártó szerint igazi all-runner, amely hangmérnökök, műsor szolgáltatók, zenészek és otthoni felhasználók számára egyaránt jó szolgálatot tehet.

Forrás: www.centrance.com