Elkészült a CHORD Gofigure új változata

A Chord Gofigure alkalmazása az átszabott külső mellett, újabb funkciókat, kényelmi szolgáltatásokat, jobb streaming teljesítményt és egyszerűsített lejátszást kínál.

A Chord Electronics bejelentette következő generációs GOFIGURE alkalmazását. A szoftver egy a hordozható streamerekhez tervezett konfigurációs alkalmazás, amely jelentősen megkönnyíti a hálózati és eszköz beállításokat. Az új változat már probléma nélkül összedolgozik a 2GO hordozható streamerrel, illetve a POLY tulajdonosoknak is jobb felhasználói élményt szavatol. Az új applikáció (Android 1.2.81, illetve iOS 2.04) az átszabott felületnek köszönhetően gyorsabban tanulható és könnyebben használható. Az Android rendszeren megjelent az automata WiFi konfiguráció, amit az iOS felhasználók kis csúszással kapnak meg.

Az átdolgozott alkalmazás a közvetlen Bluetooth beállításokat és lejátszást is megkönnyíti, illetve pár lépéses módszerrel egyszerűsíti a HotSpot mód használatát. A megújított felületen megjelentek a navigálást könnyítő fülek, közvetlenül elérhető lett a rádió, valamint az SD kártyák tartalma. A 2GO tulajdonosok csak a friss változattal használhatják eszközüket, míg a Poly és Hugo felhasználók választhatnak a régebbi és új verzió között. A friss ingyenes alkalmazás a Google Play Áruházban, illetve az Apple App Store kínálatában található meg.

Forrás: www.chordelectronics.co.uk/news