Elkészült a Lampizator BALTIC-3 DAC

A Lampizator Amber3 és Golden Gate 2 modellek közé pozicionált újdonsága a lengyel gyártó szerint hatalmas lépés a jobb hangminőség felé.

A társaság közleményében kiemelte, hogy soha nem fordítottak még ennyi időt a kutatás-fejlesztésre egy új modell építése előtt, hogy a kategóriához mérten legjobb hangélményt tudják biztosítani. A LAMPIZATOR BALTIC-3 DAC (4900 EUR) teljesen kiegyensúlyozott vákuumcsöves készülék, amely SE és BA egyszerre, így szükségtelen a rendszert külön konfigurálni. A berendezés PCM (384 kHz) és DSD (512) állományokat is kezeli, True Copper kimeneti kondenzátorokat használ és hangerőszabályzót még opcionálisan sem kínál.

A DAC alapváltozatban két 5963JAN, két 6N8PA és egy 6H8C csövet dolgoztat, de kérésre opcionális készletek is rendelkezésre állnak. A hátoldalon négy (USB, SPDIF, TOSLINK és AES / EBU) különböző digitális bemenet kapott helyet. A készülék különböző színű fedlapokkal és bekapcsoló gombbal rendelhető. Az erre vonatkozó részletek a gyártó oldalán találhatók.

Forrás: www.lampizatorpoland.com