Elkészült a Marshall második generációs ANC fülese

A Marshall különböző fül- és fejhallgatókkal, valamint stílusos hangszórókkal régóta jelen van hordozható eszközök piacán. A társaság három éve mutatta be első zajszűrős fülhallgatóját, amit most az „ugyanazt jobban” elv mentén újított meg.

A MOTIF II ANC (199 USD) felépítését tekintve nem változott, csupán néhány kozmetikai jellegű módosítás árulkodik arról, hogy új modellről van szó. A beépített akkumulátor aktív zajszűrés mellett hat órányi (korábban négy és fél) használatot biztosít, a kombinált üzemidőt pedig harminc órában adták meg, ami tíz órányi pluszt jelent az első generációhoz képest. Kikapcsolt ANC mellett ezek az értékek kilenc és nagyvenhárom órára módosulnak. Tölteni USB-C porton keresztül lehet, de a vezetékmentes etetés is támogatott és persze van gyorstöltés, tizenöt perc egy plusz óra játékidőt jelent.

Az aktív zajszűrést tovább fejlesztették, bár a mit és hogyant nem részletezték. Kézzelfoghatóbb változás a Bluetooth LE Audio integrálása, aminek köszönhetően stabilabb és nagyobb hatósugarú a kapcsolat, illetve az energiahatékonyság és a késleltetés is javult. A burkolat alatt továbbra is hat milliméteres átalakítók lapulnak. A javarészt újrahasznosított műanyagból készült töltő-dokkoló megkapta a jellegzetes texturázott bevonatot, amely biztosabb fogást szavatol. A füles IPX5 (a töltő-dokkoló IPX4) tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz esővíz vagy izzadság ellen is védett az eszköz. A Marshall új fülese szeptember 12-én kerül forgalomba.

Forrás: www.marshallheadphones.com