Elkészült a RUARK első mélynyomója

A Ruark bejelentette első dedikált mélysugárzóját, amelyet elsősorban a saját márkás polc hangsugárzók kiegészítésére terveztek.

Bár a kisebb hangsugárzók is tudnak szépen szólni, képtelenek olyan alacsony frekvenciás reprodukcióra, mint a dedikált rendszerek. A RUARK RS1 (499 USD) házon belül kompatibilis az MR1, az R3S és az R410 modellekkel, de természetesen bármely más aktív hangszóróval is összehozható. A készülék kifejezetten tetszetős, a dió alsó és felső panelekhez, ólomszürke burkolatot társítottak.

A kabinetben egy lefelé tájolt, százhetven milliméteres hosszú löketű meghajtó és egy százhetven milliméteres passzív radiátor, valamint egy 100W RMS teljesítményt biztosító, D osztályú erősítő kapott helyet. A mélynyomó 25 – 200Hz közötti frekvenciaválaszt kínál, a finomhangoláshoz egy 50 – 180 Hz között állítható keresztszűrő is rendelkezésre áll. A készülék mono RCA bemeneten keresztül társítható pl. az MR1 hangszórókhoz, van automatikus bekapcsolás és készenléti funkció, plusz a túlterhelés elleni védelem sem maradt le.

Forrás: www.ruarkaudio.com