Elkészült a Sennheiser HD600 fejhallgató utódja

A Sennheiser Münchenben leplezte le új fejhallgatóját, amely az előd modellel ellentétben zárt kialakítású készülék, így zajosabb környezetben is jól teljesít.

A HD620S (350 EUR) negyvenkét milliméteres ferdén beszerelt meghajtókkal rendelkezik, így a hanghullámok közvetlenül juthatnak a hallójáratba. A Sennheiser kiegyensúlyozott és természetes hangzást ígér, dinamikus és artikulált basszusokkal. Bár az új füles esetében a privát hallgatási körülményekre került a hangsúly, a márka igyekezett megtartani a nyitott változatokra jellemző karaktert. Egy ferde terelőlemezt építettek be a jobb légáramlás érdekében, hogy elkerülhető legyen a zárt hátú modellekre jellemző kicsit dobozos hangzás.

A fejhallgató mellé egyelőre 3.5 milliméteres dugóval ellátott kábel és egy 6.3 milliméteres átalakító jár, valamikor nyáron egy 4.4 milliméteres (BA) zsinór is a kínálatba kerül. A kábelek leválaszthatóak, így akinek a száznyolcvan centi hosszú zsinór kevés lenne mind méretre, mind pedig hangzásra, semmi akadálya a helyettesítésnek. A Sennheiser HD620S fejhallgató forgalmazása előre láthatóan június első hetében kezdődik.

Forrás: www.sennheiser-hearing.com