Elkészült az AAW CANARY hibrid füles végleges változata

Az AAW (Advanced AcousticWerkes) hibrid készüléke a márciusi CamJam Singapore rendezvényen mutatta meg magát először, azonban a végleges változat bemutatójára különböző szabadalmi huzavonák miatt, csupán a közelmúltban kerülhetett sor.

Az AAW CANARY (2999 USD) egy univerzális hibrid fülmonitor, amely egyedi formában is rendelhető, ha valaki többet szeretne az uniformizált változatoknál. Utóbbi esetben persze hosszabb gyártási folyamatra lehet számítani, azonban a felárért cserébe teljesen személyre szabott eszközt kap kézhez a vásárló. A készülék tehát hibrid kialakítású füles, amely elektrosztatikus magas, BA középmagas és dinamikus basszus meghajtókat dolgoztat. Az eszköz oldalanként hét meghajtóval rendelkezik, amiket TrueXross technológiára épített keresztváltó kezel, kiküszöbölve a komplex rendszer generálta anomáliákat.

A füles alapváltozata fekete-türkiz zöld festésű akrilból készült, kifejezetten tetszetős darab. A csatlakozó aljzat enyhén süllyesztett, két tűs konstrukció. A készülékhez Null Audio Hakone zsinór jár, amely egy százhúsz centis ezüst/réz kábel, átlátszó PVC köpenybe öltöztetve, ródiummal bevont 2,5 m-es TRRS csatlakozóval a végén. A fülest természetesen különböző méretű illesztékekkel szállítják, amelyek között bárki megtalálhatja a számára megfelelő darabot. Ha valaki jobb passzív zajszigetelésre vágyik, akkor javasolt hab illesztékek használata. A készülék 12 ohm impedanciával, 100 dB érzékenységgel rendelkezik és 5-100 kHz közötti tartományok kezelésére képes.

Forrás: www.aaw.me/products/canary