Elkészült az ARCAM dedikált zene streamere

Az ARCAM újdonságát úgy tervezték, hogy hozzáférést biztosítson az összes népszerű szolgáltatóhoz, miközben teljesíti a márkától elvárható magas követelményeket.

Az ARCAM ST60 (1199 GBP) egy nagy teljesítményű hálózati forráseszköz, amely lehetővé teszi a sokak által ismert streaming szolgáltatások elérését, Google Chromecast vagy Airplay2 rendszeren keresztül. Az eszköz az UPnP forrásokat is kezeli, Roon végpontként is működik, illetve multiroom rendszerbe is köthető. A berendezés számos nagy felbontású formátumot (AIFF, ALAC, FLAC) is kezel, támogatja az MQA állományok lejátszását, teljes I/P és RS232 vezérlést kínál és teljes mértékben kompatibilis a MusicLife alkalmazással.

A készülék négy digitális bemenetet, valamint analóg, optikai és koaxiális kimeneteket visel, amelyek több lehetőséget is biztosítanak a rendszer integrációra. A formaterv és az előlap kiosztása a gyártóra jellemzően funkcionális és letisztult. A beállításokat és üzemeltetést kontrasztos, nagy kijelző könnyíti meg. Az új modell előre láthatóan november-december környékén kerülhet a boltokba.

Forrás: www.arcam.co.uk