Elkészültek a Panasonic új TW fülhallgatói

A Panasonic az uralkodó trendekhez igazodva alkotta meg valódi vezeték nélküli (TW) fülhallgatóit, amelyek az ígéretek szerint a kategória legjobb zajcsillapítását kínálják.

A Panasonic két valódi vezeték nélküli, kompakt fülhallgató megjelenését jelentette be, amelyek stabil csatlakoztathatóságot és kiváló hívásfunkciót biztosítanak. Az RZ-S500W jelzésű készülék duál hibrid zajcsillapítási technológiát alkalmaz. A digitális jelfeldolgozás, valamint a Feedforward Noise Cancelling (előrecsatoló zajcsillapítás) és a Feedback Noise Cancelling (visszacsatoló zajcsillapítás) technológiák biztosítják a kategória legjobb zajcsillapítását. A rendszer felismeri a fülhallgatón kívülről érkező zajokat és olyan ellentétes hangmintákat bocsájt ki, amelyek semlegesítik a zavaró hangokat.

Az RZ-S500W és RZ-S300W modellek egyaránt kiváló teljesítményű MEMS mikrofonnal és egyedi beépített labirintuskamrával rendelkezik, utóbbinak a szélzaj szűrésében jut kiemelkedő szerep. Előbbi készülék hangsugárformáló technológiát is alkalmaz, amely hatékonyan juttatja célba a hangokat és miközben a környező zajokat is csökkenti. Az új modellek saját fejlesztésű antennákat kaptak, amelyek rendkívül stabil Bluetooth kapcsolatot szavatolnak. Mindkét készülék egyszerűen aktiválható kényelmi funkciókkal és IPX4 (cseppálló) tanúsítvánnyal rendelkezik, hangsegéd kompatibilitást (Google Assistant, Siri, Alexa) biztosít és testreszabható a Panasonic Audio Connect alkalmazás segítségével.

Forrás: www.panasonic.com