Elkészültek a VIZIO új generációs hangprojektorai

A Vizio a Dolby Atmos, a DTS: X és a HDMI eARC technológiákkal turbózta fel újabb a hangprojektorait, amelyek saját márkás, vagy harmadik féltől származó tévékészülékekkel is használhatók.

A gyártó kínálatának tetején a tavaly debütáló ELEVATE (999 USD) hangprojektor újabb változata található. A készülék érdekessége a valós időben mozgó Atmos-hangszórók, amelyek helyzete mindig a forrástól függ, tehát ez modell teljes mértékben képes kihasználni az objektum alapú technológiákban rejlő lehetőségeket.

Vizio Elevate 2021

A rendszerhez egy kicsit behemótnak ható, nyolc hüvelykes meghajtót dolgoztató vezetékmentes mélysugárzó is tartozik, ami az ígéretek szerint a 30 Hz alatti tartományok reprodukálására is képes. A hangprojektor összesen tizennyolc hangszóróval rendelkezik 5.1.4 kiosztásban. Adott a HDMI 2.1 eARC (Enhanced Audio Return Channel) csatlakozás, a WiFi kompatibilitás és a Chromecast támogatás és persze a Bluetooth sem maradt ki.

Vizio M512a-H6

Közvetlen az Elevate alatt kapott helyet a VIZIO M (512a-H6, 51ax-J6, 51a-H6, 215a-J6 és 21d-H8) sorozata, amely ötszáz és százötven dolláros árcímkével ellátott modelleket sorakoztat. A teljes sorozat Bluetooth-kompatibilis, minden modell kapott egy HDMI 2.1 bemenetet, valamint egy HDMI 2.1 (eARC) kimenetet. A legkisebb eszközt a gyártó all-in-one rendszerként jellemzi, ami annyit tesz, hogy nem kapunk dedikált mélyládát az összes tartományt a fejegységben elhelyezett hangszórók szólaltatják meg.

Vizio V51x-J6

A belépőszintet képviseli a VIZIO V (51x-J6, 51-H6, 21x-J8, 21-H8, 21d-J8, 21t-J8 és 20-J8) széria. Ezúttal nincs Dolby Atmos támogatás és eARC konnektorok, be kell érni a DTS Virtual: X technológiával és a HDMI ARC csatlakozókkal. A modellek számozása itt is utal a kiosztásra és sorozat aljára pozicionált termékek esetében a dedikált basszus egység is almás. Az összes modell optikai, USB és 3,5 mm-es bemenettel rendelkezik, illetve egyetlen HDMI kimenetet visel. A legolcsóbb darabért száz dollárt kérnek, míg a sorozat csúcsmodellje kétszázötven dolláros címkével kerül forgalomba.

Forrás: www.vizio.com