Előrendelhető az LG új okosmonitora

Az LG MyView okosmonitort úgy tervezték meg, hogy elősegítse a produktivitást, miközben egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit.

A monitor alapesetben egy kijelző, aminek használatához egy számítógépet kell csatlakoztatni. A 32SR85U (249.990 Ft) jelzést viselő okosmonitor ezzel szemben beépítve kínálja az LG okostévékből ismert webOS platformot, azaz a kijelzőről közvetlenül érhetők el a népszerű streaming szolgáltatások. A munka végeztével akár a kedvenc tartalmainkat is megnézhetjük, de zenehallgatásra is lehetőség van a számítógép nélkül. A kezdőlapról konzol nélkül érhetők el felhőalapú játékok, vagy a Twitch streamjei. A beépített LG Fitness alkalmazás révén a monitor személyi edzőként is bevethető.

A felsorolt tartalmak 31.5 hüvelykes IPS kijelzőn, 4K minőségben jelennek meg, ráadásul a három oldalon gyakorlatilag kávamentes kialakítás miatt a készülék kevesebb helyet foglal az asztalon. További különlegesség, hogy közvetlenül érhetők el az olyan produktivitást elősegítő munkaprogramok, mint a Microsoft 365 vagy a Google Calendar, plusz az okostelefonok vagy táblagépek tükrözésére is lehetőség van az AirPlay2 és Miracast funkcióknak köszönhetően. A beépített WiFi és Bluetooth révén a perifériák vezetékmentesen társíthatók, laptop párosításához csupán egy USB Type-C kábelre van szükség.

Az új okosmonitor mellé mágnessel rögzíthető, levválasztható FHD webkamera is jár, amely hasznos kiegészítő lehet a videokonferenciák kényelmes lebonyolításához. A kamerában egy kettős mikrofonrendszer és egy manuálisan használható lencsefedő is helyet kapott. A monitorhoz távirányító is jár, amely kényelmes távoli vezérlést tesz lehetővé, az opcionális Magic Remote távirányítóval pedig akár hangparancsokkal is irányíthatjuk a készüléket. A monitor a ThinQ alkalmazáson keresztül telefonnal is felügyelhető. Aki most előrendeli az okosmonitort, 20% kedvezményt kap az LG webáruházában.

Forrás: www.lge.com