ENLEUM néven folytatja a Bakoon International

A tizenkét éves manufaktúra az elmúlt időszakot a márka-identitás (Enleum) megalapozásával és kutatás-fejlesztéssel töltötte.

Az ENLEUM első terméke a többszörös díjnyertes AMP-13R referencia erősítő jelentősen módosított változata. Az AMP-23R fizikai mérete nem változott, azonban a vadonatúj áramkör, az áttervezett alváz és a hatékonyabb hűtés árulkodik a generáció váltásról. Az újonnan kifejlesztett Ensence Circuit áramkör diszkrét tranzisztorokat alkalmaz, nulla negatív visszacsatolással, ami rendkívül kedvező hatást gyakorol a frekvencia-válaszra.

Az új technológiák az ENSENCE elnevezésű modulban összpontosulnak, amely a beérkező jeleket egy csillapítón keresztül továbbítja a kimeneti áramkörökhöz. Az új JET2 előfeszítés lehetővé teszi a kimeneti fokozatban jelentkező anomáliák rendkívül gyors korrekcióját, ami sokkal pontosabb vezérlést eredményez. A transzformátor az előző modell öröksége, azonban az új tápegység-struktúra, nagyobb áramot és kisebb zajszintet biztosít. Újdonság, hogy egyetlen MPU vezérli az összes funkciót és áramkört, ami jelentősen csökkenti az alkatrészek számát, javítva ezzel az áramkörök hatékonyságát. A digitális és analóg szakaszt teljesen elszigetelték egymástól, amivel sikerült minimálisra csökkenteni az interferenciát.

A tervezés során nagy hangsúly került a könnyű kezelhetőségre, így a fizikai gombok számát minimálisra csökkentették. A hangerő módosítása ezúttal 1024 lépésben történik (korábban ötven volt), ami lényegesen pontosabb és finomabb szabályzást tesz lehetővé. Az AB osztályú készülék 25W (8 Ω, 1 kHz), 45W (4 Ω, 1 kHz), illetve 4W (60 Ω, 1 kHz) teljesítményt kínál. A friss modell opcionális Base Isolation Device technológiát alkalmazó lábakkal is rendelhető, ami a koreai TAKT (audio rezgéscsillapító technológiára szakosodott vállalat) közreműködésével készült.

Forrás: www.enleum.com