Ennyibe kerülnek a Samsung QLED újdonságai

Home Hírek Ennyibe kerülnek a Samsung QLED újdonságai

A Samsung alaposan kitett magáért, minden tekintetben megújította kínálatát, aminek persze meg is kérik az árát. A termékkínálat csúcsán a QLED Q950R sorozathoz tartozó, 98 hüvelykes modell (60.000 EUR) tanyázik, míg a másik végpontot a Q60R széria 43 hüvelykes QLED készüléke (999 EUR) jelenti.

 

samsungqled8k_1 640.png

 

Az új generációs készülékek jobb betekintési szöget, színhűséget, kontrasztot és fekete árnyalatokat kínálnak. A Quantum Processor mesterséges intelligencia segítségével optimalizálja a megjelenítést és hangot, de a gyengébb minőségű tartalmak feljavításában is szerephez jut. A 8K készülékek mellett a 4K QLED modellekben is az új fejlesztésű képfeldolgozó kapott helyet. A HDR10+ technológia támogatása tovább finomítja a képminőséget, így a világos jelenetek tisztábbak, a sötétek teltebbek és kontrasztosabbak. A televíziók extra szolgáltatásai között megtalálható az Ambient Mode, amivel hasznos információk (időjárás, hírek), vagy fotók és műalkotások jeleníthetők meg. Mindegyik modell használja a Bixby asszisztenst, ráadásként különböző kényelmi funkciókkal is rendelkezik.

 

samsungqled8k_2 640.png

 

Az idei évre szánt QLED televíziók március végétől érhetők el, míg a The Frame és a The Serif modellek forgalmazása áprilisban kezdődik.

 

Forrás: www.guru3d.com/news