Új EpiqVision projektorokat mutatott be az Epson

Az Epson két hordozható vetítővel, valamint az LS500 házimozi projektor kicsit visszafogottabb változatával egészítette ki EpiqVision termékvonalát.

Az Epson igyekszik meggyőzni a potenciális vásárlókat, hogy a modern projektorok valódi alternatívája lehet a hagyományos síkképernyős televízióknak. Az EF-11 (1000 GBP) és EF-12 (1250 GBP) hordozható, Bluetooth képes berendezések. A két mini projektor bárhova elhelyezhető, 1000 lumen fényerő mellett, akár 150 hüvelyk méretű, 1080p kép megjelenítésére is képes.

A készülékek a legkisebb 3LCD lézervetítők a kínálatban, a gyártó állítása szerint ECO üzemmódban akár tíz évig is használhatók a fényforrások cseréje nélkül. A szerényebb modell Miracast kompatibilis, 1.5W teljesítményű mono hangszóróval és egyetlen HDMI porttal rendelkezik. A fejlettebb készülék hangrendszerét a Yamaha építette, kapunk Chromecast és Google Assistant támogatást, plusz Android TV integráció is van.

Az EH-LS300 (2500 GBP) kis vetítési távolságról használható játékszer, 3600 lumen fényerő mellett 120 hüvelykes kép (1080p) megjelenítését támogatja. Ez a készülék is Yamaha hangrendszert kapott, fejlett streaming képességekkel rendelkezik, valamint itt is adott a Chromecast és Google asszisztens támogatás.
Az új modellek forgalmazása a következő év legelején kezdődik.

Forrás: www.homecinemachoice.com