Érdekes extrával jön a MOBEE-K fülhallgató

A MOBEE-K intelligens USB-C fülese előtelepített DEEZER szolgáltatással érkezik, ami a Samsung Galaxy telefonokkal társítva, alkalmazás nélkül használható.

A MOBEE-K közel húsz éve van jelen az okos eszközök és alkalmazások piacán. A társaság számos piacvezető vállalattal ápol jó kapcsolatot, intelligens megoldásokkal (mobil, okos otthon, gépjármű) segíti azok működését. A vállalat hivatalosan bejegyzett Samsung Mobile Accessory Partnership Program (SMAPP) partner, így olyan kiegészítőket és tartozékokat is gyárt, amelyek megfelelnek a Samsung által preferált minőségi előírásoknak.

A tévék rendszerébe épített videó streaming szolgáltatások manapság nem számítanak újdonságnak, azonban elsőként találkozhatunk fülhallgatóba integrált, zenére specializált megoldásról. Az új füles USB-C interfészen keresztül társítható a forrásokhoz, kompatibilis Samsung eszközökkel (Galaxy S21, Note 20 Ultra vagy Z Flip) használva alkalmazás nélkül biztosít hozzáférést a Deezer Hifi vagy Prémium (három hónapig ingyenes) szolgáltatáshoz. A füles csatlakoztatása után máris a szolgáltató felületén vagyunk, rögtön szabadon választhatunk a tartalmak közül. A készülék természetesen bármilyen telefonnal használható, ebben az esetben viszont csak a letöltött alkalmazással érhető el a szolgáltatás.

Forrás: www.mobee-k.com