Érdekes hibridet készített az Astell&Kern

Az Astell&Kern ACRO CA1000 egy fejhallgató-erősítőt és zenelejátszót házasít, egyesíti a nagy teljesítményű erősítő és a DAP funkcióit.

Az ACRO CA1000 (2100 USD) a beépített akkumulátor (8400 mAh) miatt asztali és hordozható üzemmódot (tíz óra vezeték nélkül) is kínál. A készülék 2,5 és 4,4 milliméteres kiegyensúlyozott, valamint 3,5 és 6,35 milliméteres kiegyensúlyozatlan kimenetekkel rendelkezik, rugalmasan képes kiszolgálni a különböző fül- és fejhallgatókat. A berendezés négy erősítési szintet (Gain Level) kínál, a saját fejlesztésű Teraton Alpha technológia optimális, torzítás és zajmentes hangélményt, valamint hatékony energia menedzsmentet szavatol.

A zenelejátszó (nem leválasztható) 4.1 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Az egység hatvan fokban feltámasztható a könnyebb vezérelhetőség érdekében, összezárt állapotban a képernyő teljesen síkban van az erősítő házával. Az ESS ES9068AS Quad-DAC a PCM (32-bit/384 kHz) és DSD512 állományokat is kezeli. Van Crossfeed támogatás és rendelkezésre áll a Replay Gain funkció, amivel a különböző forrásokból származó felvételek hangerejét lehet kiegyenlíteni. A lejátszó Bluetooth 5.0 (aptX HD és LDAC) és WiFi kapcsolatot is kínál. A hátoldalon optikai, koaxiális, USB-C és RCA konnektorok sorakoznak.

Forrás: www.astellnkern.com