Érkezik a Bowers & Wilkins PX7 Carbon Edition

A Bowers & Wilkins PX7 fejhallgatók nagyjából egy éve vannak piacon és meglehetős népszerűségnek örvendenek. A gyártó ezért úgy döntött, hogy a fekete és ezüst változatok mellé, egy karbon polimer modellt is összerak.

A PX7 Carbon Edition (400 USD) fejhallgató abból a szénszálas anyagból készült, amit korábban a fejpántok és a váz egyes részeihez már felhasználtak. A füles műszaki szempontból semmit nem változott, tehát az új változat csupán esztétikai módosításokat kapott. A készülék saját fejlesztésű 43.6 milliméteres meghajtókat dolgoztat, True Sound hangélményt kínál, aminek lényege, hogy maximális felbontást biztosít mindenféle színezés és egyensúly romlás nélkül. A füles támogatja a legújabb vezeték nélküli kodekeket, beleértve a nemrégiben elindított Bluetooth aptX Adaptive technológiát, amely lehetővé teszi a 24-bit / 48 kHz átvitelt.

A nagyméretű fülpárnák kivételes passzív szigetelést szavatolnak, de adaptív zajcsökkentő technológiát is kapunk, amely három fokozatú szűrést kínál. A felhasználók a társ alkalmazás segítségével az Ambient-Pass-Through funkciót is aktiválhatják, amely lehetővé teszi bizonyos hangok átengedését a füles eltávolítása nélkül. A beépített érzékelők azonnal megszakítják a lejátszást, ha a fejhallgatót lerakják, ezzel is kímélve a beépített akkumulátort, amely akár harminc órás üzemidőt is képes biztosítani. Az új változat forgalmazása szeptember végén kezdődik.

Forrás: www.bowerswilkins.com

A márka hazai forgalmazója az Aymara Kft.