Érkezik a Burson FUNK fejhallgató-erősítő

A Burson Audio újdonsága egy 3W teljesítményű fejhallgató-erősítőt és egy 45W teljesítményű, asztali hangszórók meghajtására alkalmas erősítőt házasít.

A BURSON AUDIO FUNK (544 USD) külsejét tekintve résmentes illeszkedik a gyártó kínálatába, hiszen ugyanazt az univerzális galvanizált alumínium házat kapta, amit a korábbi modellek. Ezt a készüléket is saját fejlesztésű helytakarékos Max Current tápegység szolgálja ki. A fejhallgató-erősítő (A osztály) a Soloist 3X Performance modellből érkezett, annak egy némileg átalakított változatát kapjuk. A hangkeltők meghajtására AB osztályú erősítő áll rendelkezésre, az üzemmódok között az előlapon elhelyezett kapcsolóval lehet választani.

Mivel az AB osztályú erősítő hőtermelése jelentős a készülék opcionális állványon is elhelyezhető a jobb elvezetés érdekében, ráadásként így helyet is meglehet takarítani. A fejhallgató csatlakozók a fronton vannak elhelyezve, míg a hátoldalon két pár kötőhely és RCA konnektorok kaptak helyet. Az alapváltozat mellett egy DeLuxe (744 USD) változat is elérhető, amiben Burson V6 Vivid Dual opamp található és az állvány is tartozék.

Forrás: www.bursonaudio.com