Érkezik a Loewe új kompakt hangprojektora

A beépített mélysugárzóval szerelt Loewe soundbar támogatja a Dolby Atmos és DTS:X technológiákat, valamint vezetékmentesen bővíthető 5.1 kiosztásig.

A LOEWE KLANG BAR 3 mr (999 EUR) meglehetősen telített piacra érkezik, a Sonos, az LG, a Samsung és a Sony eszközeivel készül versenyezni. A burkolat alatt hét (2-3-2 elrendezésben) full range hangszóró, valamint két mélysugárzó kapott helyet, a rendszer 360W összeteljesítményt ígér. Az alkalmazott eljárások között megtalálható a Dolby Atmos, DTS HD, DTS: X és DTS Virtual: X, adott a Bluetooth (5.1) és Airplay2 vezetékmentes kapcsolat, illetve van Chromecast és DTS: Play-Fi támogatás.

A hangprojektor könnyen összehozható a Loewe Wireless Digital Audiolink funkciót támogató, saját márkás hangszórókkal, de az integrált 5.1 receivernek köszönhetően harmadik féltől származó aktív hangszórók társítása sem jelent akadályt. A készüléket három HDMI porttal (eARC, 4K-pass-through) és optikai csatlakozóval látták el. Opcionális konzol segítségével a hangprojektor falra is felszerelhető. A Klang Bar 3 még ebben a hónapban forgalomba kerül.

Forrás: www.loewe.tv