Érkezik a POLK MagniFi sorozat legújabb modellje

A hangprojektor megkapta a Polk Audio szabadalmaztatott SDA Surround Sound technológiáját, ami mellett 5.1 hang dekódolást és virtuális magassági csatornákat is kínál.

A Polk Audio MagniFi 2 hangprojektor gyártóra jellemző hangminőséget csempészi a házimozi rajongók otthonába. A kiemelkedő hanghűséget a teljesítményre hangolt meghajtók és a saját fejlesztésű, szabadalom alatt álló Stereo Dimensional Array (SDA) technológia szavatolja. Az új modell 3D üzemmódot is kínál, amely a virtuális magassági csatornákat adja hozzá a képlethez.

A készülék egyszerűen beállítható, a tartozék HDMI és optikai kábelekkel villámgyorsan használatba vehető. A három HDMI 2.0 bemenet a 4K HDR tartalmak megjelenítését is lehetővé teszi. Az új MagniFi soundbar automatikusan összedolgozik a Samsung, az LG, a Vizio, a TCL és a Sony TV távvezérlőkkel, illetve a legtöbb CEC-kompatibilis távirányítóval. A Voice AdjustTM technológia lehetővé teszi a felhasználók számára a különböző hangszintek testreszabását. Az újdonság Chromecast kompatibilis eszköz, közvetlenül hozzáfér a népszerű streaming szolgáltatók kínálatához, de a Bluetooth kompatibilis forrásokból is képes lejátszani.

A burkolat alatt négy darab 1 x 3 hüvelykes full range meghajtó, valamint két 0,75 hüvelykes magassugárzó kapott helyet, míg az alacsony tartományokért a mellékelt 8 hüvelykes meghajtóval szerelt bass-reflex mélysugárzó felel. A készülék számos előre kalibrált EQ-beállítást kínál, amelyekkel a tartalmakhoz (filmek, zene és sport) igazítható a hangteljesítmény. Természetesen a felhasználók manuálisan is módosíthatják a beállításokat, így az eszköz rugalmasan az adott hallgatási környezetbe integrálható. Az alacsony profil miatt a berendezés egészen kis helyet foglal, ezért a tévé elé helyezve sem takarja el a televízió szenzorát.

Forrás: www.polkaudio.com www.soundunited.com

A POLK hangrendszerek hazai forgalmazója a HORN Distribution.