Erősít a CANTON Smart Vento sorozat

A Canton aktív, vezetékmentes szériája egy centersugárzóval bővült, amely hibátlanul társítható a termékcsalád korábbi tagjaihoz, vagy integrálható aktív rendszerekbe.

A CANTON SMART VENTO 5 (1500 EUR) háromutas, zárt rendszer. A burkolat alatt egy 350W teljesítményt biztosító D-osztályú erősítő kapott helyet, ami egy kerámia (25 mm) csipogót és két titán (174 mm) mélyközép hangszórót dolgoztat. Az alumínium gyűrűkkel díszített meghajtók mágnessel rögzíthető ráccsal bujtathatók el. A fehér vagy fekete magasfényű kabinet oldalait hátrafelé lekerekítették, megakadályozandó az állóhullámok kialakulását.

Az integrált dekóder az összes népszerű formátumot kezeli, az előlapon elhelyezett LED kijelző egyszerűsíti a beállításokat és üzemeltetést. A rendszer több hangzást javító funkciót (EQ, LipSync, Dinamic Range Calibration, Voice Lift) és kényelmi szolgáltatást (elalvás időzítő, IR tanulási funkció, címkézhető bemenetek) is nyújt. A Bluetooth mellett analóg, koaxiális, optikai, USB (XMOS technológiával) és XLR konnektorok alkotják a kínálatot. A közel tizenöt kilós modell igény esetén opcionális állványon is elhelyezhető.

Forrás: www.canton.de/en