Escape P6-BT – Nagy teljesítményű kültéri hangkeltő

Az Escape újdonsága egy prémium Bluetooth hangszóró, amely az ígéretek szerint (megfelelő beállítások mellett) komolyabb hangélményt biztosít, ráadásul szabadban is leparkolható.

Az új modell a lassan ötéves P9-BT örökségét hordozza, visszafogottabb árszinten. Az IPX4 védelemmel rendelkező készülék váza alumíniumból készült, a burkolat többszálas poliészter. Odabent két teljes tartományú hangszóró és egy dedikált passzív mélynyomó lakik, a hangszórókat 60W teljesítményű erősítő dolgoztatja, a feldolgozásért 24-bites DSP processzor felel. A rendszer elviekben 360 fokos sugárzásra képes, ami annyit tesz, hogy elhelyezkedéstől függetlenül egyforma hangélményt kapunk.

Két eszköz vezetékmentesen társítható és sztereó párként üzemeltethető. A beépített akkumulátor magasabb hangerő mellett nyolc órán keresztül húzza, de moderáltan akár tizenhat órás üzemidő is elérhető. Az ESCAPE P6-BT (599 EUR) fedlapján kaptak helyet a vezérlést megkönnyítő gombok, de a társalkalmazáson keresztül a hangzásra is nagyobb befolyásunk lehet. A márka újdonsága a már említett nagyobb modell ismeretében jó alternatíva lehet azoknak, akik szeretik pl. a kertben múlatni az időt. A szállítást masszív fogantyú könnyíti meg.

Forrás: www.escapespeakers.com