Európába jön az LG öntisztító fülese

Az elmúlt fél évben alaposan felértékelődött a személyes higiénia kérdése, így az LG öntisztító fülhallgatójának aktualitása nehezen kérdőjelezhető meg.

Az LG HBS-FN6 (149 GBP) és HBS-FN4 (99 GBP) fülhallgatók Ázsiában tavaly októberben mutatkoztak be, azonban a járvány helyzetre való tekintettel a tengerentúlon és Európában is piacra kerülnek. A fülesek fertőtlenítése a töltő/dokkolóba épített UV lámpákkal történik, amelyek állítólag a kórokozók közel száz százalékát képesek elpusztítani. A TW (True Wireless) fülhallgató az LG állandó partnereként tevékenykedő Meridian Audio segítségével készült, ami az átlagnál jobb minőségű hangzást feltételez.

A beépített mikrofonoknak köszönhetően a készülék headsetként is használható, érintőgombbal vezérelhető és IPX4 (cseppálló) tanúsítvánnyal rendelkezik, így a kisebb nedvességet még tolerálja. Egy töltés hat órányi üzemidőt biztosít, ami a dokkoló használatával triplázható meg. Az LG TONE FREE alkalmazással idomítható személyhez, rendelkezésre állnak a Meridian EQ beállításai, valamint környezeti zajokat átengedő ambient üzemmód, illetve és a Google Assitant/Siri kompatibilitás is adott.

Forrás: www.lg.com