Európában is elérhető lesz a NuraLoop fülhallgató

Az ausztrál NURA vállalat NuraLoop elnevezésű fülese, olyan technológiát használ, amivel a készülék teljesítménye tökéletesen a tulajdonosa igényeihez igazítható.

A NURALOOP (229 EUR) egy hallójáratba helyezhető fülhallgató, aminek hangzása egy rövid, alkalmazás által vezérelt otoakusztikus tesztet követően pontosan egyénre kalibrálható. Az iOS és Android rendszerekre is elérhető applikáció a gyártó szerint képes gyorsan és pontosan elemezni a felhasználó hallását, így a DSP teljesen egyénre szabott adatokkal dolgozhat. A készülék vezetékes és vezetékmentes (Bluetooth 5.0 aptX HD) üzemmódban is használható, aktív zajcsökkentést is kínál, valamint kihangosító funkcióval is rendelkezik.

A beépített akkumulátor egy töltéssel hozzávetőleg tizenhat órás üzemidőt biztosít, de a gyorsabb töltést aktiválva tíz perces etetéssel, további két óra nyerhető. A fülhallgatón és töltőn felül minden felhasználó kap egy utaztatást megkönnyítő táskát, amiben a tartozékok és illesztékek is kényelmesen elférnek. A készülék IPX3 tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz izzadságnak és víznek is fokozottan ellenáll. A társaság jelenleg a viszonteladói hálózat bővítésén dolgozik az első darabok megvásárlásra előre láthatóan június végétől lesz lehetőség.

Forrás: www.nuraphone.com