Európában is megveti a lábát a Soulnote

Bár a Soulnote termékek eddig is eljutottak az öreg kontinensre, egy friss disztribúciós megállapodásnak köszönhetően sokkal egyszerűbben és biztonságosabban szerezhetők be a japán márka modelljei.

A SOULNOTE a japán CSR Corporation márkája, amelyet másfél évtizede a Marantz korábbi mérnökei alapítottak. A vállalat vezető fejlesztője, Hideki Kato számos japán hifi márkánál megfordult, közel negyvenéves iparági tapasztalattal rendelkezik. A Marantz kötelékében professzionális használatra szánt, visszacsatolás nélküli teljesítményerősítők és a PHILIPS LHH sorozat fejlesztése volt a feladata.

X-3 Clock Generator

A hangminőséget nem lehet pusztán statikus specifikációk alapján megítélni, ráadásul a specifikációk javítása nem eredményez feltétlen jobb hangot, ezért a fejlesztés során minden alkalommal nagy hangsúly kerül a szubjektív (hallgatáson alapuló) tesztekre. További fókusz-terület az időzítés folyamatos javítása, erre az analóg és digitális szekciók esetében is komoly figyelmet fordítanak.

E-2 Phono Stage

A Soulnote portfóliója többek között D/A konverterekből, előerősítőkből (phono is), integrált erősítőkből és végerősítőkből áll, mindenképpen említést érdemel az X-3 jelzésű, dedikált órajel-generátor és E-2 phono-előerősítő, amely az MM és MC hangszedők mellett a DS Audio innovatív fotoelektromos hangszedőivel is kompatibilis. A Soulnote termékek Németországban, Ausztriában, Svájcban és a Benelux-országokban is elérhetők.

Forrás: www.kcsr.co.jp