Európai szervízközpontot nyitott Budapesten a Panasonic

A Panasonic tegnap hivatalosan is megnyitotta új európai szervizközpontját. A budapesti létesítmény célja, hogy kibővített ügyfélszolgálattal és szervizeléssel támogassa az ügyfeleket a kontinentális Európában.

Az ezer négyzetméteres létesítmény a Panasonic Connect Europe második európai szervízközpontja, amely a walesi Cardiffban található központot egészíti ki. A két szervizközpont közös szervezeti egységben fog működni, szervizelési és szolgáltatási támogatást nyújtva az ügyfeleknek és a Panasonic Connect Europe részlegek számára. A budapesti telephely ideális helyen van ahhoz, hogy a Panasonic Factory Solutions részlegének SMT Production and Robot & Welding megoldásait használó ügyfeleket is támogassa, valamint hogy megoldást előkészítő és tesztelő létesítményt biztosítson az üzleti és ipari megoldások divízió számára.

„A Panasonic Connect Europe arra építette hírnevét, hogy kiváló minőségű termékeket és megoldásokat kínál, valamint kategóriájában a legjobb támogatást nyújtja üzleti ügyfeleinek. A budapesti szerviz- és ügyfélközpont létesítése lehetővé teszi számunkra, hogy még közelebb legyünk ügyfeleinkhez, és minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb támogatást nyújtsunk nekik, hozzájárulva ezzel sikerükhöz” – mondta Donald Maidment, a Panasonic Connect Europe ügyfélszolgálati vezetője.

Az új nyitást kommentálva Hiroyuki Nishiuma, a Panasonic Connect Europe vezérigazgatója elmondta: „Vállalkozásunk alig több mint egy évvel ezelőtt átalakult egy új és agilis szervezetté, amelynek célja, hogy gyorsan reagáljon ügyfeleink igényeire az iparágakban. Második budapesti szervizközpontunk létrehozása egy újabb fontos lépés annak az ígéretnek a teljesítésében, hogy termékszakértelmünket ötvözzük továbbfejlesztett megoldási képességünkkel, ezzel is segítve a vállalkozásokat abban, hogy működésüket a jövő kihívásainak megfelelően átalakíthassák.”

A Panasonic Connect Europe 2021. október 1-jén kezdte meg működését. A több mint négyszáz alkalmazottat foglalkoztató vállalkozás célja, hogy innovatív termékekkel, integrált rendszerekkel és szolgáltatásokkal hozzájáruljon ügyfelei sikeréhez. A Mobile Solutions üzletág többek között Toughbook strapabíró noteszgépekkel, üzleti táblagépekkel fokozza a mobilitást.

A Visual System Solutions (Media Entertainment Business Divízió részeként) nagy fényerejű és megbízható projektorokat, valamint kiváló minőségű kijelzőket, míg a Broadcast & ProAV intelligens élő gyártási megoldásokat kínál. Az Üzleti és Ipari Megoldások személyre szabott technológiai megoldásokat kínál a kiskereskedelemre, a logisztikára és a gyártásra összpontosítva, a Panasonic Factory Solutions Europe automatizált megoldásokkal könnyíti meg az intelligens gyárak megvalósítását.

Forrás: www.business.panasonic.co.uk